Hussa perusti levy-yhtiön ja julkaisi nyt uutta musiikkia

Hussalla paljon uutta.

Juuso Santala

Hussa perusti FTI Recordsin yhdessä Daniel Okasin (tuottaja, A&R), James Sightin (artisti, markkinointi) ja Jesse Sarkkisen (sisälläntuottaja) kanssa.

”Mul on hyvä fiilis vuodesta 2021 ja musta tuntuu, että tänä vuonna FTI:n koko kaarti pääsee näyttämään parastaan. Ollaan työstetty musaa meidän artistien kanssa jo muutama vuosi. On tosi siistiä päästä tekemään yhteistyötä Universal Musicin kanssa ja tiputtamaan träkkejä”, Hussa kuvaili tuolloin.

FTI Recordsin artisteja ovat Hussan ja James Sightin lisäksi Andre, Tommi Kaukua, Alina Burnet ja Jonas.

Nyt levy-yhtiö on päässyt tositoimiin ja julkaissut ensimmäiset kappaleet. Kyseessä on Hussan #0000E7 -ep, joka koostuu kolmesta kappaleesta. Nämä kappaleet ovat Haavoi, Poika ja 724.

Kolme biisiä ovat ensimmäinen osa albumia, joka julkaistaan käytännössä neljässä osassa. Ep:n nimi viittaa siniseen väriin, joten kenties musiikissa kuuluu myös jotain sinistä. Kappaleet on tuottanut Hussa, sekä levy-yhtiön nimikkotuottajaksi kuvailtu Pablo. Katso Haavoi -video alta, ohjauksesta vastaa Juusosfilm. Videon katselun jälkeen hyppää Hussan viime vuotisen haastiksen pariin tänne.