Hylkiöiden, epäonnistujien ja juoppojen kohtaloja – syyskuussa ilmestyy eräs vuoden parhaita kotimaisia rocklevyjä

Black Magic Six julkaisi uuden singlen.

19.06.2023

Black Magic Six on julkaissut videon kappaleeseensa Black Cloud Descending. Black Cloud Descending on myös Taskisen and Motherfuckin’ Japan uuden albumin nimi. Kappaleen ja levyn nimi juontuu legendaarisen The Stooges -yhtyeen kulmakivikaksikon eli Ashetonin veljesten Katy-siskon kommentista, jossa hän kertoi hetkestä, kun bändin uusi kitaristi James Williamson tuli mukaan kuvioihin.

”Albumin nimi Black Cloud Descending kiteyttää sen tekoon ja aikaan liittyvät tunnelmat. Se on kertomus alituisesta pakenemisesta, tappion hyväksymisestä, hylkiöiden, epäonnistujien ja juoppojen kohtalosta. Mutta sieltä löytyy myös viisaampien tarinat, kalavaleet, epämääräiset huhut, sekavuustilat ja hämärät olosuhteet – sekä toisaalla takaraivossa sykkivä ajatus mahdollisesta pelastuksesta seisoessasi kuilun reunalla juuri ennen putoamista loputtomaan rotkoon”, tiedote kertoo albumista.

Ohjaaja Juho Karhun käsikirjoittama lyhytelokuva ei viittaa suoraan tapahtumaan. Se on kuitenkin muistutus siitä, kun huonot ajat ovat tulossa, niiden selättämiseen on syytä varata kaikki mahdollinen mukaan. Kyseessä on samalla tarina ystävyydestä ja toisaalta siitä, että tärkeintä ei ole päämäärä, vaan lähteminen.

Black Cloud Descending ilmestyy 1.9.2023 vinyylinä, cd:nä sekä digitaalisesti. Yhtye soittaa keikkoja levyn julkaisun yhteydessä ainakin Suomessa, Saksassa, Tanskassa sekä Espanjassa.

Videon näet alta.

Lisää luettavaa