Ilmainen bassomusiikkiin keskittyvä ulkoilmatapahtuma Laajasalossa – mukana huippuluokan esiintyjät

London Zoo Open Air saapuu Laajasaloon.

27.06.2023

Ilmainen bassomusiikkiin keskittyvä ulkoilmatapahtuma London Zoo Open Air järjestetään Laajasalossa lauantaina 8.7.2023.

Klo 14-22 kestävän päivätapahtuman järjestää brittiläiseen tanssimusiikkiin keskittyvä London Zoo -kollektiivi yhdessä Laajasalo-Degerö -seuran, Kontula Electronic-festivaalin sekä muhkean äänentoistojärjestelmänsä paikalle tuova Rig & Debug Sound Systemin kanssa. Luvassa on kattaus dj-toimintaa kahdeksan artistin voimin, jotka kaikki tulkitsevat tunnin ajan käsitettä ”bassomusiikki” omasta näkökulmastaan. Ilmaistapahtuman tavoitteena on tuoda yhteen konemusasta nauttivaa yleisöä eri suunnista ja esitellä brittiläisen bassomusiikin monipuolisuutta dubista dubstepiin, garagesta grimeen ja junglesta drum & bassiin.

Tapahtumapaikkana toimiva Kruunuvuorenranta. Taideteokseksi muutetun Öljysäiliö 468:n kenttä on oiva paikka aurinkoiselle lauantain vietolle. Paikka on syrjäinen, mutta tavoitettava avoin ulkoilualue, josta löytyy piknik-pöytiä ja lähellä on myös ruokakauppa. HSL-lipulla toimiva lauttaliikenne Helsingin keskustasta Kruunuvuorenrantaan on tehnyt paikasta helposti tavoitettavan. Rannasta aukeaa näköalat Suomenlinnaa, Katajanokalle, Korkeasaareen kuin Kalasatamaan.

Tapahtuman ja London Zoon tarkoituksena on luoda Helsinkiin laadukasta bilekulttuuria nojaten brittiläiseen reivijatkumoon. Tämä ulkoilmatapahtuma on v. 2022 perustetun London Zoon kuudes ja ensimmäinen klubien ulkopuolella.

Kaikki esiintyjät löydät alta.

Esiintyjät:

KELAN (Bristol, UK)
DREADLOCK TALES DUB SOUND
DJ SOFA
ERKKO
LIL TONY
MARY YOUNG
VOLPE
[TBA]

Lisää luettavaa