Juno pohtii rahan vaikutusta onnellisuuteen

Uusi kappale on kolmas single tulevalta albumilta.

16.10.2022

Jo parin vuosikymmenen ajan räpännyt Juno julkaisee ensi vuoden puolella seitsemännen albuminsa. Jo kaksi kappaletta on kuultu tulevalta kokonaisuudelta, joista ensimmäinen, Jonna Tervomaan vierailulla kruunattu Kaadun saappaat jalassa ilmestyi kesäkuussa, ja toinen, Veri-kappale jossa vierailee VilleGalle, elokuussa.

Perjantaina päästiin kuulemaan Junon tulevan albumin kolmas single, kun Eräpäivät-kappale ilmestyi. Tällä kertaa Samsonin tuottamalla kappaleella ei kuulla vierailijoita, mutta samaan tapaan kuin aiemmatkin singlet Eräpäivät-kappale on avoimen ja henkilökohtaisen kuuloinen kertomus aiheesta, joka koskettanee monia.

”Jokaisen meistä täytyy tehdä jotain että saa massia, mutta ei se rahakaan välttämättä tuo onnea”, Juno kertoo. ”Tärkeintä on löytää sellainen juttu mitä tykkää tehdä vaikkei se tekisikään miljonääriksi. Mulle se on aina ollut musa. Rikastumaan en ole päässyt rahallisesti, mutta musan tekeminen on tuonut paljon sellaista mitä ei voi rahassa mitata.”

Teema on suuri ja kappaleessa tiedostetaan rahahuoliin liittyvät paineet, mutta siitä huolimatta kokonaisuus pysyy myönteisenä. Siihen vaikuttaa tietysti myös kappaleen tuotanto, joka yhdistettynä Junon melodiseen laulukertosäkeeseen muodostaa iloisen ja valoisan lopputuloksen.

Kuuntele kappale alta.

Lisää luettavaa