”Just se poika, joka kasvoi laitoksissa ilman porukoita” – Leo Luthando ammentaa kivisestä elämäntarinastaan

Just se poika on räppäritulokkaan perjantaina ilmestynyt uusi kappale.

06.03.2022

Rähinälle, Universalille ja Kaiku-levymerkille kiinnitetty Leo Luthando julkaisi perjantaina kappaleen, joka käsittelee henkilökohtaisella otteella artistin elämäntarinaa, joka ei ole mistään helpoimmasta päästä. Just se poika on räppäritulokkaan lupaavan kuuloinen avaus, jossa vetoaa avoimuus ja kaunistelemattomuus.

”Just Se Poika on mun tämän vuoden ensimmäinen singleni, joka toimii samalla uuden musiikillisen vaiheen avauksena. Sample on peräisin SMO:lta ja muu tuotanto Jaicuksen käsialaa. Biisinä Just Se Poika on oodi. Se on oodi Luthando Zululle. Se on anthem matkalle UNICEF:in mainoksista loppuunmyydyn Nosturin lavalle. Mutta ennen kaikkea se on oodi vaikeuksien voitoksi muuttamiselle”, Luthando summaa kappaleen lähtökohtia.

Leo Luthando, oikealta nimeltään Leo Pakarinen, tuli vuonna 2018 tunnetuksi Idols-laulukilpailusta. ”Jengiä varmaan puhuttelee se, että uskallan olla biiseissä tosi auki, ilman mitään hirveämpää räppinimen takana egoilua”, Luthando sanoi taannoisessa Rumban haastattelussa. Vaikka haastattelusta on hetki aikaa, pätee kyseinen seikka edelleen, sillä Just se poika -biisissä resonoi nimenomaan rehellisyys.

Kuuntele kappale alta.

Lisää luettavaa