Käärijä mukaan erääseen maailman suosituimmista videopeleistä

Käärijä Fortniteen.

04.05.2023

Suomalainen metaversumiyritys ZOAN on luonut Käärijä-teemaisen pelikokemuksen Fortnite-videopeliin, johon voi osallistua virtuaalisella Senaatintorilla. Julkaisun myötä Helsingistä tulee maailman ensimmäinen kaupunki, jolla on virtuaalinen kaksonen Fortniten pelialustalla.

Pelaajat voivat vierailla virtuaalisella Senaatintorilla, joka on koristeltu Käärijä-aiheisella materiaaleilla. Lisäksi pelikentällä voi tanssia erillisellä tanssialueella Cha Cha Cha -teemaisen musiikin tahtiin. Uuden pelikokemuksen ja virtuaalisen Helsingin on luonut suomalainen metaversumiyritys ZOAN.

Vuonna 2020 ZOAN ja sen tytäryhtiö Burst Live toteuttivat JVG:n suositun virtuaalisen vappukonsertin, joka keräsi virtuaaliselle Senaatintorille tiedotteen mukaan 1,4 miljoonaa kuuntelijaa.

Uudella Helsinkiin sijoittuvalla pelikentällä tapahtuvaa Käärijä-kokemusta jatkokehitetään riippuen sen menestyksestä Fortniten alustalla. Myös Fortniten pelaajat ja Käärijän fanit saattavat päästä vaikuttamaan kentän sisältöihin tulevaisuudessa.

Käärijä-kokemukseen sekä uuteen virtuaaliseen Helsinkiin voi tutustua Fortnitessa syöttämällä koodin 1530-0619-6061 pelin Discovery-näkymässä.

Lisää luettavaa