”Kenelläkään ole oikeutta puuttua siihen miltä joku näyttää, miten joku pukeutuu tai miten joku haluaa rakastaa” – vuoden tärkein sanoma on tässä

Katin video ennakkonäytössä Rumbassa.

25.05.2023

Säännöt (kehobiisi) on Katin uusi kappale, jonka video on ennakkonäytössä Rumbassa. Biisi ja video ilmestyvät virallisesti 31. päivä toukokuuta.

Kappaleella on tärkeä sanoma.

”Puhun mielelläni kehoista ja itsensä vapauttamisesta. Säännöt -biisi on vastavoimaa sille, ettei kenelläkään ole oikeutta puuttua siihen miltä joku näyttää, miten joku pukeutuu tai miten joku haluaa rakastaa. Se myrkyllisenä leviävä viha alkaa usein jo siitä, kun ihminen katsoo itseään peilistä. Lopetetaan se viha”, Kati kertoo ja jatkaa:

”Päätettiin tehdä biisiin myös musavideo ja aika pian meitä oli kasassa aivan ihana porukka! Tää on tehty yhteisvoimin koko sydämellä ja toivon, että se hyvä olo huokuu myös videon katsojille. Kaikille meille löytyy oma jengi ja oma paikka, jossa me saadaan olla just sellaisia kun ollaan. Nautitaan itsestämme ja kehoistamme.”

Biisin on tuottanut mm. Haamu-, Aina– ja Ronskibiitti -yhteyksistään tuttu Sattalite ja masteroijana on toiminut Tommi Langen eli Tommishock. Videon on ohjannut ja kuvannut Milla Ilkamo. Videolla on mukana mm. kirjailija ja sometähti Mona Bling sekä Perjantai-dokkaristakin tuttu Jael Assulin.

Artistin Rumba-haastattelun vuoden takaa voit lukea täältä. Video esitetään muuten Veistämö Wine Barissa lauantaina 27. päivä toukokuuta isommalle yleisölle. Mikäli hyvä musiikki ja seura kelpaa, niin tuon tapahtuman Facebook-sivun löydät täältä.

Katso video alta.

Lisää luettavaa