Kesän suurin suomalaishitti ilmestyy huomenna – tulet kuulemaan sen kaikkialla, halusit tai et

Portion Boys julkaisee huomenna uutta musiikkia.

06.06.2024

Portion Boys julkaisee singlet Juhannusyö sekä Mökkielämää huomenna perjantaina 7. päivä kesäkuuta. Kappaleista ensimmäinen on syntynyt yhteistyössä Kake Randelinin kanssa. Randelin julkaisi Juhannusyö-kappaleen alkujaan vuonna 1989. Portion Boysin versio tuo kappaleeseen mukaan yhtyeelle tunnusomaisen eurodance-soundin.

Rumba kuuli peräti 65 miljoonaa streamia Dynastia-debyyttialbumillaan rikkoneen Portion Boysin kappaleet ennakkoon. On Portion Boysista sitten mitä mieltä tahansa, tulevat molemmat biisit soimaan tulevan kesän aikana notkoissa ja niemen kärjissä ympäri Suomen.

Bändi kertoo Randelin-yhteistyöstä seuraavaa:

”Idea Juhannusyön versioinnista on hautunut jo pari vuotta takaraivossamme. Vihdoin sävelsimme ja sanoitimme osan kappaleesta uudestaan ja toimme omaa Portion Boys soundia ja tyyliä mukaan biisiin. Olemme tavanneet Kaken parilla keikalla aikaisemmin ja ihailemme suuresti hänen elämänmyönteistä asennetta, pitkää uraa ja rautaista ammattitaitoa. Lähestyimme häntä, kun olimme saaneet Juhannusyöstä demon valmiiksi ja hän oli saman tien mukana! Kake on todellinen legenda, joten oli iso ilo kun hän suostui yhteistyöhön meidän kanssamme.”

Toinen single Mökkielämää on tiedotteen mukaan ”todellinen mökkianthem alkavan mökkikauden sesonkiin.”

Randelin Juhannusyön kuulet alta.

Lisää luettavaa