Kiinnostaako Primal Screamin uusi levy? Entä Vampire Weekendin? Kuuntele ne sitten ennakkoon

Taas on vapautettu internetiin kirmaamaan sellaisia levyjä, jotka eivät yksinkertaisesti malta odottaa muoveissaan julkaisupäiväänsä saakka.

Kuva: B-Unique Records

Skottiyhtye Primal Screamin uusi albumi More Light saapuu levykauppoihin perjantaina 10. toukokuuta, mutta eihän sitä välttämättä tarvitse sinne asti odotella, kun levyä pääsee testailemaan jo nyt ennakkokuuntelussa.

Bändi nimittäin kuunteluttaa levyä jo YouTube-sivullaan, mutta kierosti More Light -albumia ei kuitenkaan esitellä kansalle heti kerrallaan, vaan neljässä osassa.

Albumista tekee entistäkin kiinnostavamman ne seikat, että levyllä vierailevat ainakin Robert Plant sekä My Bloody Valentinen Kevin Shields kitarassa.

Levyn ensimmäisen osan voi kuunnella alapuolelta. Loput kolme osaa ilmestyvät bändin YouTube-sivulle tämän ja huomisen päivän aikana.

New Yorkin indiepop-kermaan lukeutuva Vampire Weekend laittoi sen sijaan joviaalisti 14. toukokuuta ilmestyvän Modern Vampires of the City -levynsä ihan koko mitassaan jo kuultavaksi.

Bändi on promotoinut viime aikoina kyseistä kolmosalbumiaan muun muassa näyttelijä Steve Buscemin ohjaamalla webcast-keikalla. Buscemin ja Vampire Weekendin yhteisistä seikkailuista voit lukea lisää vaikkapa täältä.

Modern Vampires of the City -levyn voi kuunnella iTunesissa (vaatii tunnukset).