Klamydian tahti ei hyydy – bändi myös varoittaa vakavasti ongelmasta: ”Älä sorru lippuhuijauksiin!”

Klamydia jatkaa leviämistään.

10.10.2018

Klamydia täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Sen kunniaksi yhtye lähtee megakeikalle.

Satojatuhansia levyjä myynyt kopla juhlii synttäreitä isosti syksyllä ja tekee spesiaalikeikkoja usealla paikkakunnalla. Helsingin Kaapelitehtaalla vaasalaiset riehuvat lauantaina 20. lokakuuta. Pääkaupungin syksyn tautisinta tapahtumaa edeltää jo loppuunmyyty esiintyminen Tampereen Tullikamarilla.

Kaapelitehtaalle on vielä saatavilla pilettejä.

Juhlakeikoilla lavalle nousevat nykykokoonpanon lisäksi kaikki yhtyeessä uran varrella soittaneet jäsenet. Juhlakeikoilla kuullaan myös harvinaisuuksia, joita ei Klamydia-keikoilla muuten ole totuttu kuulemaan.

”On aivan helvetin mahtavaa nousta kaikkien bändissä soittaneiden ukkojen kanssa samalle stagelle jälleen kerran. Sen tiedän, että joka jätkä nauttii näistä keikoista aivan täpöllä. Enää ei todellakaan olla nuoria, mutta perkele aina vaan iskussa! Tulkaa pistämään kunnolla ranttaliksi koko Klamydia-köörin kanssa”, kutsuu laulusolisti Vesku Jokinen.

Rumba paneutui yhtyeen historiaan mittavassa katsauksessaan. Tuon katsauksen voit lukea täältä.

Ja täältä voit lukea siitä, miten Klamydia on yhä relevantti 30 vuoden jälkeenkin.

Niin, ne lippuhuijaukset? Bändi varoittelee Facebook-sivuillaan, että Viagogon kaltaisissa palveluissa myydään lippuja juhlakeikoille hurjaan ylihintaan, vaikka lippuja on vielä ihan vapaassa myynnissä. Älä sorru huiijareiden metkuihin!

Keikkapäivämääriä voit katsella täältä.

Lisää luettavaa