30-vuotias Klamydia Suomen albumilistan ykköseksi – Vain elämää näkyy listoilla lähinnä Pyhimyksenä

Listaykkönen on Aikuisilta kielletty.

08.10.2018

Klamydian ties kuinka mones albumi Aikuisilta kielletty nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkeen. Tuoretta listaykköstä sopii juhlistaa vaikkapa yhtyeen 30-vuotista taivalta juhlistavalla jutullamme.

Topkympin muut uutuudet ovat puolet Vain elämää -kaudesta niputtava Kausi 9 ensimmäinen kattaus -kokoelma (4. sija), Rytmihäiriön Gambinapsykoosi (5.), Jannan Spektri (6.) ja Ricky-Tick Big Band & Julkinen sana -yhtyeen Pidä valot päällä (9.).

Käynnissä oleva Vain elämää -kausi näkyy listoilla lähinnä Pyhimyksen muodossa. Tapa poika -albumi on ohjelman myötä kivunnut takaisin kohti kärkeä ja tällä viikolla se löytyy viime viikon tapaan sijalta 7.

Singlelistan kakkosena on Mulkut eli Pyhimyksen versio Ellinooran Nartut-kappaleesta. Kolmosena pari sijaa noussut Teflon Brothersin versio Anne Mattilan Perutaan häät -kappaleesta. Tv-ohjelman Pyhimyksen päivän kappaleista singlelistalle nousi vain Ellinooran Aina ku Aira (9.). Muista Vain elämää -osallistujista Evelinan Anne Mattila -cover Asfalttiviidakko ei noussut viime viikolla listalle, mutta debytoi nyt sijalla 6.

Sinkkulistan ykkösenä on viime viikon tapaan 21-vuotiaana kuolleen Lil Peepin ja 20-vuotiaana tapetun Xxxtentacionin Falling Down.

Lisää luettavaa