Korvaako Drake listaykkösensä listaykkösellä? – Platinarajoja Suomessakin paukutellut räppäri julkaisi uuden videon ja tämäkin kannattaa katsoa

Drake kysyy, että miksi pitää olla kiva?

08.04.2018

Drake julkaisi tammikuussa Scary Hours -ep:n, jolta löytyi kappaleet God’s Plan ja Diplomatic Immunity. God’s Plan -kappale nousi samantien Billboardin listaykköseksi ja on ollut numero yksi jo yli kymmenen viikkoa. Kymmenen viikkoa on yhtä pitkä aika kuin koululaisten kesäloma, tai eduskunnan kesäloma, jos asian haluu perspektiiviin laittaa.

Onpa kappale ollut varsin suosittu aina Suomessa asti ja sitä on streamattu jo yli platinarajan verran, eli yli viisi miljoonaa kertaa.

Pian kappaleen julkaisun jälkeen Drake julkaisi God’s Plan -kappaleelle videon ja se nousi viraaliksi samantien. Videota Drake oli saanut noin miljoonan dollarin budjetin. Tämä budjetti käytettiin siten, että Drake jakoi rahat sitä tarvitseville, kävi halailemassa ihmisiä ja palloili Antonio Brownin kanssa kauppakeskuksessa. Lisää siitä voit lukea jutun alta.

Rauta on vieläkin kuumaa ja raudan paukutusta jatketaan uuden biisin voimin. Nice For What samplaa Lauryn Hillin Ex-Factor -klassikkoa ja on tunnelmaltaan lähellä Draken vanhempaa tuotantoa, vieden aina debyyttialbumi Thank Me Later -ajoille asti. Vanhojen vibojen lisäksi Murda Beatzin tuottamassa biitissä voi kuulla New Orleansista kumpuavan bounce-musiikin vaikutteita. Mikkiin on saatu räpättyä kuitenkin sitä nykypäivän Drakea ja Drakehan on viime aikoina ollut vireessä kuin Cristiano Ronaldo Juventusta vastaan.

Videosta vastaa Karena Evans ja jos hänen ohjaama God’s Plan herätti huomiota, niin herättää varmasti tämäkin. Videolle on kutsuttu mukaan seuraavat henkilöt: Olivia Wilde, Misty Copeland, Rashida Jones, Jourdan Dunn, Issa Rae, Zoe Saldana, Elizabeth Lejonhjärta, Victoria Lejonhjärta, Yara Shahidi, Tiffany Haddish, Bria Vinaite, Emma Roberts, Michelle Rodriguez, Syd ja Letitia Wright.

Videolla Drake rullaluistelee, unohtamatta jo kulttisuosioon nousseita tanssiliikkeitään. Edellä mainitut henkilöt kuvataan erilaisissa tilanteissa, eikä Drake itse ole videolla kuin muutaman väläyksen ajan. Kappale on Draken oodi vahvoille naishahmoille, joita videolla kuvatut henkilöt edustavat.

Drake valmistelee tällä hetkellä uutta levyä. Levy on ilmeisesti jo pitkällä ja Drake on palannut Torontoon jatkaakseen levyn tekemistä. Ennen uutta levyä voit katsoa tämän videon ja odottaa Draken seuraavia tuotoksia.

Lisää luettavaa