Kotimainen punkiin keskittynyt levy-yhtiö julkaisee kolme singleä samana päivänä – muista mainio klubi tänään Helsingissä!

Love is Punkilta triplapläjäys.

07.02.2024

Love Is Punk julkaisee 9. päivä helmikuuta peräti kolme singleä. Ne kaikki ovat tästä päivästä lähtien ennakkosoitossa Rumbassa.

Broken Trend -yhtyeen Doomed By You edustaa uuden aallon emoa. Sanoituksellisesti kappaleessa käsitellään toksisia ihmissuhteita. Doomed By You on toinen single Broken Trendin tulevalta debyyttialbumilta. Yhtye esiintyy uudella Love Is Punk -klubilla Helsingin On The Rocksissa tänään keskiviikkona 7. päivä helmikuuta yhdessä King Starin ja Liisa Akimofin kanssa.

Clarkkent -yhtyeen White Waste on puolestaan ihmisoikeuksia puolustava kappale. Asenne on olla vaikenematta.

”Ajatus oli, että koska äärioikeiston ja rasismin vastustaminen on aiheena ollut bändille aina tärkeä niin ajateltiin tehdä myös video, jossa ei piilouduta perus bändiasetelman taakse soittimiin tukeutuen – vaan mielummin niin, että tuodaan itsemme framille. Joka jätkä on esillä toimittamassa biisin sanomaa”, yhtyeen kitaristi Jukka kertoo.

Kolmas Love is Punk -julkaisu on King Star -yhtyeen SOS. Se yhdistelee äänimaailmassaan skata ja punkia.

”Biisi kertoo jurrisista katastrofeista, jollaisiin törmää joka viikonloppu baareissa”, kertoo yhtyeen laulaja-kitaristi Bobby. Myös King Star esiintyy Love is Punk -klubilla tänään.

Klubin tapahtumasivulle pääset tästä.

Lisää luettavaa