Koura & TBI julkaisivat laulun kuolemattomuudesta – katso uusi musiikkivideo

Uutta musiikkia Koura & TBI -kaksikolta.

Jyväskyläläinen hip hop -duo Koura & TBI julkaisi Diana-singlen ja sille musiikkivideon. Biisi on yhdistelmä, laulua, räppiä ja elektronista poppia.

Kaksikko tekee hyvin tuotettua soundia ja karisma välittyy laulajan äänestä. Diana on jälleen heiltä menevän tarttuva biisi ja vaikka siinä kuullaan kasarimusiikista tuttuja vaikutteita, niin se ei ole veistetty samasta puusta kuin monet muut tänäpäivänä kasarimusiikista ammentavat tuotokset.

Diana ei ole biisissä vain yksittäinen nimi vaan sille löytyy oma tarinansa. Biisiä avattiin tiedotteella näin:

”Diana on yksinkertaisimmillaan laulu kuolemattomuudesta sekä oman elämän, musiikin ja artistiuden jatkuvuudesta. Biisin keskiössä on halu siihen, että osa itsestä jää elämään, jos auto suistuu tieltä. Kyseisen biisin melodiaa hyräillessä mietittiin, että sana ’Diana’ istuu suuhun hyvin tässä kohtaa, oli siistiä ottaa haaste vastaan – eli löytää perspektiivi kirjoittaa sydänten kuningattaresta. Kaikesta pystyy kirjoittamaan biisin, mutta isoin ongelma oli tehdä se tyylillä ja kunnioittaen. Diana oli kaunis persoona, joka tullaan muistamaan rakkaudella ikuisesti.”

Tällä hetkellä duo valmistelee omaa debyyttialbumiaan. Biisejä on putkahtanut aiemmin hyvään tahtiin ja kaikesta päätellen Dianan jälkeen voi odotella paljon lisää:

”Mitä Koura & TBI:n lähitulevaisuuteen tulee, on tiedossa yllättäviä tunnelmia ja tarinoita nimenomaan pop-äänimaisemissa, unohtamatta kuitenkaan maukkaita rap-versejä. Jos tulevaa albumia ja biisintekoprosessia miettii, niin yhteisen sävellys-effortin ja materiaalin monipuolisuuden myötä pidämme Koura & TBI:tä suomipopin ja -räpin Queenina. Yhteinen hauskanpito on numero uuno, ja erityisesti korona-vuoden jälkeen meille on elintärkeää tuoda ilmoille vain positiivista energiaa taiteemme kautta.”

Kouran & TBI:n muodostavat Jere Jaatinen ja Teemu Pitkälä. Kuten edeltävästä sitaatista selviää: kaksikko ei tee hommaansa hampaat irveensä. Tunnelma välittyy musiikkivideolla, jonka tuotannosta vastaa duo itse. Lisää Koura & TBI -materiaalia täältä.