Lana Del Rey julkaisi uuden singlen – musiikkivideolla nähdään artistin kohumaski

Jack Antonoffin tuottama albumi Chemtrails over the Country Club julkaistaan viimein maaliskuussa.

Lana Del Rey julkaisi eilen illalla uuden singlen Chemtrails over the Country Club. Se on nimikkokappale 19. maaliskuuta julkaistavalta artistin seitsemänneltä albumilta. Levyn, kuten edellisenkin, on tuottanut Jack Antonoff.

Pianovetoisen kappaleen sanoituksissa chemtrails-salaliittoteoria estetisoidaan vain kauniiksi katseltavaksi taivaalla – niin, ah, Lanaa! Laulu tuntuisi kertovan Del Reyn suhteesta ja erosta Sean Larkinin kanssa, ainakin se sisältää useita viittauksia siihen suuntaan.

Alex Leen ja Kyle Wightmanin muodostaman Brthr-työparin ohjaama video on kuvasuhdetta myöten nostalgista ja retroilevaa kerrontaa. Tosin kauhuelokuvamainen juonenkäänne onnistuu yllättämään.

Videolla Del Rey nähdään maskissa, joka aiheutti syksyllä pienimuotoisen kohun. Runokirjansa (lue arvio) lanseeraustilaisuudessa Del Rey luki faneilleen runoja kyseinen maski suojanaan. Maski tosin näytti suurisilmäiseltä verkolta, joka tuskin suojaa yhtään mitään. Somessa tivattiin, miksei Del Rey suhtaudu turvallisuuteen vakavasti, ja mediat toki tarttuivat aiheeseen. Myöhemmin Del Rey ilmoitti Twitterissä, että kyseinen maski on stylistin ompelema, ja sisältää läpinäkyvän kalvon, jonka olla riittävä suoja.

Se siitä! Nyt kappaleen pariin. Alta löytyvät Chemtrails over the Country Clubin musiikkivideo, Spotify-upotus ja albumin kappalelista.

Chemtrails Over The Country Club -kappalelista:
1. White Dress
2. Chemtrails over the Country Club
3. Tulsa Jesus Freak
4. Let Me Love You Like a Woman
5. Wild At Heart
6. Dark But Just a Game
7. Not All Who Wander Are Lost
8. Yosemite
9. Breaking Up Slowly
10. Dance Till We Die
11. For Free