Lätkäjengi HIFK hei: jos ette hiffaa kondaa tätä soittolistalle Nordikselle niin oma on fibanne – biisi toimis varmaan böndeille skutsissakin

Aja! on kuin tehty jäähalleihin.

Antti Angeria

Zudas Priist -tyylistä vanhan koulukunnan metallia esittävä Tyrantti on julkaissut uuden kappaleen Aja!.

Kyseinen huutohan on tuttu jääkiekkojoukkue HIFK:n kotiluolasta ja yleisön suusta jo vuosikymmenien takaa:  kun kotijoukkueen pelaajalla on mahdollisuus taklata vastustajaa, käy yleensä käsky yleisöltä ajaa eli taklata mies seinälle. Aja! onkin kuin tehty jääkiekkohalleihin ja pukukoppiin ns. vitun täysillä luukutettavaksi.

”Meitä ei haittaa, jos me ollaan jollekin ”Suomen Judas Priest” – onhan kyseessä todella kova bändi – mutta ensisijaisesti me lähdettiin tekemään nimenomaan hemmetin kovaa Tyrantti-levyä suomenkielisen melodisen metallin ja hard rockin ystäville. Siinä tulevan albumin nopeimmasta päästä oleva Aja! mielestäni onnistuu enemmän kuin hyvin: ei mikään muu bändi kehtaa kuulosta tältä”, laulaja-basisti Nahka-Sami kommentoi.

Yhtyeen debyyttilevy ilmestyi viime vuonna, ja se työstää kakkoslevyä täyttä häkää (minkä nyt koronan väistelemiseltä pystyy).

Kuuntele Aja! alta.