Latto räppää uudella levyllään Lil Waynen ja 21 Savagen kanssa – somessa naureskellaan artistin pienille keikkalavoille

Latto julkaisi toisen albuminsa tänään.

Atlantalaislähtöinen räppäri Latto on julkaissut tänään perjantaina toisen albuminsa 777. Aiemmin Mulatto-nimellä uraa tehneen, The Rap Game -reality-kilpailunkin voittaneen naisartistin debyytti Queen of da Souf ilmestyi vuonna 2019.

Uudelta levyltä poimitut kolme singleä, Soufside, Wheelie ja Big Energy ovat olleet huikean suosittuja. Viimeksi mainittu on muodostunut peräti räppärin tähänastisen uran suurimmaksi hitiksi, ja se on ollut Billboard Hot 100 -listalla parhaimmillaan sijalla 14. Biisistä julkaistaan tulevana maanantaina uusi remix-versio, jolla ovat mukana itse Mariah Carey ja DJ Khaled.

Vierailijakattaus on komea myös 777-albumilla: biiseissä kuullaan muun muassa räppäreitä Kodak Black, Nardo Wick, Lil Durk, Childish Gambino, Lil Wayne ja 21 Savage.

Lukuisia palkintoja ja ehdokkuuksia kerännyt artisti aloitti hiljaittain ensimmäisen kiertueensa pääesiintyjänä. Lattolle on naljailtu somessa siitä, että tämän esiintymislavat ovat kovin pieniä, mutta räppäri ei ole jäänyt hiljaiseksi.

”Kaikki aloittavat jostain. Myyn silti 1000-3000 katsojaa vetäviä keikkapaikkoja loppuun ensimmäisellä kiertueellani”, Latto vastasi.

Räppäri huomautti myös, että pienemmät lavat mahdollistavat yleisön kanssa kommunikoimisen, mitä hän tekee paljon.

”Kaikki ovat vaikuttuneita suurista festarilavoista, joiden äärelle kymmenentuhatta ihmistä tulee katsomaan sataa esiintyjää. Mutta nämä pari tuhatta ihmistä tulevat katsomaan juuri MINUA.”

Kuuntele Latton 777-levy alta.

YouTube video

Lisää luettavaa