Laulaja ja lauluntekijä Elina Sarvi julkaisi tänään Puhelinleikki-nimisen singlen: ”Ripaus staattisen seksikästä ylösnousemusta”

Elina Sarvi julkaisi tänään singlen.

Laulaja/lauluntekijä Elina Sarvi julkaisi tänään kolmannen singlebiisinsä Puhelinleikki.

Sarvi julkaisee tekemäänsä musiikkiaan tällä hetkellä omakustanteisesti, mutta myöntää joidenkin ideoidensa tarvitsevan hieman isompaa koneistoa taaksensa.

”On ollut ilo seurata biisien matkaa pöytälaatikosta julkaisuun ja kuuntelijoiden soittolistoille, mutta omakustanneartistin työ sisältää myös hyvin paljon ulkomusiikillisia seikkoja, kuten tiedotteiden kirjoittamista ja koodien muodostamista. Koen myös, että Elina Sarvi on oikeastaan ollut kahden naisen projekti, sillä visuaalisen puolen takana on toiminut ohjaaja Sanni Sormunen”, Sarvi kertoo ja jatkaa:

”Ilman bändiä toiminen on melko yksinäistä puuhaa ja on ollut hyvä jakaa vastuuta Sormusen kanssa. Seuraavaksi suunnitelmissa on bändin kokoaminen, livekeikat ja levyn tekeminen tuottaja Matias Kiiverin kanssa, jonka studiolla kolme julkaistua biisiäkin on äänitetty.”

Puhelinleikistä on tekeillä Sanni Sormusen ohjaama musiikkivideo. Lisäksi Sarven neljäs kappale tulee ulos syksyllä ja se toimii kuin katharsis aiempien julkaisujen ilmapiirin jälkeen.

”Se tulee olemaan ihan helvetin kova”, Sarvi lupaa.

Puhelinleikistä Sarvi kertoo seuraavaa:

”Kappale ilmentää eräänlaista kauhuskenaarioksi muuttunutta puhelinkeskustelua. Puhelinleikki on painostava pop/rock biisi, joka kertoo ajan kulumisen ja fyysisen välimatkan tuomasta hauraasta turvallisuudentunteesta, sillä henkinen etäisyys toiseen ihmiseen on vielä mutkan takana. Kertoja elää kuin loopissa puhelinkeskustelun sisällä ja kokee takaumien kautta tulleensa jätetyksi aina vain uudelleen. Raivo, hämmennys ja itse-epäily ilmentävät kertojan olotilaa ja kappaleen luonnetta, mutta mukana on myös ripaus staattisen seksikästä ylösnousemusta; ajatusta, että tästä selvitään vielä.”

Kuuntele mainio kappale alta. Mikäli meno maittaa, niin edellisen Sarven kappaleen voit kuunnella täältä.

YouTube video

 

Lisää luettavaa