Löytyykö täältä kesähitti? Haloo Helsinki julkaisi uuden ep:n ja ottaa jälleen askeleen uusille korttipöydille

Haloo Helsinki julkaisi uuden ep:n.

17.05.2018

Haloo Helsinki on helposti tämän hetken suosituin suomenkielistä musiikkia soittava rock-yhtye. Yhtye nappasi viime Emma-gaalassa neljä Emma-pystiä (mukaan lukien vuoden yhtye) ja vastaa Suomen kaikkien aikojen eniten listaviikkoja keränneestä albumista. Kiitos ei ole kirosana -albumi on tähän mennessä kerännyt jo 139 listaviikkoa virallisella listalla.

Nyt yhtye lisää pökköä pesään uuden Texas-ep:n muodossa. EP:ltä julkaistiin jo aiemmin Texas-single, jolla vierailee JVG. Tämän lisäksi ep:ltä löytyy neljä uutta kappaletta, joista yksi tosin on hieman lyhyempi, Texas-kappaletta pohjustava Jukeboxi-skit.

Haloo Helsinki yllättää heti avausraidalla Farssi, jossa on elementtejä elektronisesta musiikista. Tulee väkisinkin mieleen, että onko uusi kesähitti nyt käsissä, tai siis korvissa.

Toisaalta Haloo Helsinki yllättää vielä kaksi kertaa uudestaan, kun sekä kantri-, että iskelmävaihde lyödään toden teolla silmään ep:n kahden viimeisen kappaleen kohdalla. Eikä se Texas myöskään ollut aivan tyypillisin Haloo Helsinki -kappale, joten yhtyeellä on selvästi hieman kokeellisemmat kortit pöydässä.

Onko kyseessä täyskäsi? Kuuntele uudet biisit alta, äläkä unohda katsoa Texas-videota täältä.

Lisää luettavaa