Maailman tämän hetken kuunnelluin artisti julkaisi kuvan suomalaisesta ohjaajasta kahtena iltana putkeen – tästä on kyse

Hyvää tulee, kun Tammi tekee.

01.03.2024

Kanadalainen r&b-artisti The Weeknd on paraikaa valmistelemassa tuoreen albumitrilogiansa kolmatta osaa. Trilogia käynnistyi After Hours -levyllä, joka ampui laulajan globaaliin jättisuosioon. Tätä levyä seurasi Dawn FM -levy, joka oli nimensä mukaisesti puettu radiolähetyksen muotoon.

After Hours oli suomalaisittainkin mielenkiintoinen, sillä levyn visuaalista maailmaa oli mukana luomassa Anton Tammi sekä hänen veljensä Aleksi Tammi (joka on sittemmin pyörinyt otsikoissa Iittalan brändiuudistuksen yhteydessä). Anton Tammi ohjasi musiikkivideon muun muassa Spotifyn striimatuimpaan kappaleeseen Blinding Lights.

The Weekndin ja Anton Tammen yhteistyö on ollut ilmeisen hedelmällinen, sillä se on kaikesta päätellen jatkumassa. Huippusuosittu laulaja on julkaissut jo kahtena päivänä putkeen valokuvan videotaiteilijasta Instagram storyynsa noin 72 miljoonan ihmisen ihmeteltäväksi. Ensimmäisessä kuvassa on ollut ilmeisesti kyse jonkinlaisesta palaverista, ja toisessa Anton Tammi on kuvaamassa laulajaa.

Näin korkealla tasolla ei julkaista huvikseen valokuvia päivän sattumuksista, vaan viesti on selvä. Jotakin on nyt tapahtumassa, ja vaikkei kaikille Tammi soittaisi kelloja, niin takuuvarmaa on se, että fanit ottavat tällaisesta samantien selvää. Kenties kyse on promokuvista tai sitten musiikkivideoita tehdään täyttä häkää. Tammella on pitkä historia artistin rinnalla, sillä hän on ollut aikoinaan tekemässä myös kiertuevisuaaleja.

Viime kuukausina on huhuiltu, että kanadalaistähti olisi luopumassa taiteilijanimestään ja todennäköisesti ryhtyisi käyttämään oikeaa nimeään Abel Testafye Makkonen (tyyliteltynä ilman sukunimeä). Trilogian päätösosan olisi tarkoitus olla viimein julkaisu ”Weekndinä”.

Laulaja on tällä hetkellä maailman striimatuin artisti. Hänellä on jo pitkään ollut yli sata miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssa ja tälläkin hetkellä 115,9 miljoonaa. Esimerkiksi toiseksi striimatuimmalla Taylor Swiftillä on 105 miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa.

Todennäköisesti tämän vuoden puolella ilmestyvän trilogian päätos olisi megatähden kuudes studio-albumi. Sikäli mitään kiirettä ei julkaisuun ole, sillä laulajan tuottaman The Idol -sarjan soundtrackin kappaleet ovat myös ampaisseet jättisuosioon.

Katso alta kaksi Anton Tammen ohjaamaa musiikkivideota.

 

Lisää luettavaa