Melo vie matkalle Lapin lumisiin maisemiin – kaupanpäällisiksi hittiainesta oleva biisi

Uutta Meloa!

Uutisoimme viime viikolla Olli Liljan Gucc1t_-sooloskeittileffan taustamusiikkina soineesta Melon Moncler-kappaleesta.

Nyt E/Moncler-tuplasingle on julkaistu ja kuten kerroimme, E-kappaleesta on tehty musiikkivideo.

Biisillä Melo räppää voivansa näyttää elämää, mitä muut ei. Videolla Melo vie katsojansa Lapin talvisiin maisemiin, nauttii olostaan laadukkaan oloisella mökillä, käy laskettelemassa (tai ainakin hississä) ja muun ajan käyttää moottorikelkkailuun.

Tämän Rasmus Purolan ohjaaman videon näet jutun alta.

Molemmat biisit ja erityisesti E on Melolta jälleen uudenlaista soundia. Elektri-albumi oli eräänlainen tyylillinen yhteensummaus artistin tuotannosta, sitä seurannut Viaton-sinkku Bladee-vivahteinen uusi virtaus ja E taas yksi uusi askel lisää. Räppärin kohdalla voi käyttää sanaa monipuolinen huoletta.

Biisi vetää bassotaajuksiillaan kuulijaa puoleensa ja nousseekin artistin katalogissa tärkeään asemaan. Sanoma on iloinen, vaikka sävel vaikuttaakin mollivoittoiselta. Tuplasinkkuja voikin luonnehtia toistensa vastapainoiksi. E-kappaleella Melo osoittaa määrätietoisuuteen räpäten muun muassa siitä, miten käytti vapaa-aikansa musiikin tekemiseen urheilun sijaan.

Kun Melo oli Viaton-kappaleen myötä Rumban lyhyessä haastattelussa, hän kuvaili toimintaansa koronapandemian aikana näin:

”Koronapandemia on vaikuttanut tietenkin taloudellisesti isoihin ansionmenetyksiin, mutta on myös ehkä tietyllä tapaa antanut aikaa just sille rauhoittumiselle. Koetan kääntää aina kurjan tilanteen voitoksi, olen sen ennenkin tehnyt ja aion sen tehdä nytkin.”

E-biisillä välittyy sama sanoma:

”En osannu puhuu. Mä pidin paskan mun sisäl, mua ummetti. /
Osaan selvitä pimees, mut nyt nään valoo pääs tunnelin.”

Tsekkaa molemmat biisit alta. Molemmat biisit löytyvät artistin tulevalta albumilta.