Mew saapuu turkulaisfestivaalin pääesiintyjäksi

Viime kesänä loppuunmyyty Kesärauha laajenee.

07.11.2019

Kesärauha-festivaali järjestettiin viime kesänä ensimmäistä kertaa, ja tapahtuma myytiin loppuun. Kesärauha saa ensi kesänä jatkoa ja laajenee Turun suurtorin lisäksi Katedralskolanin sisäpihalle. Laajennus tuo mukanaan neljännen lavan ja mahdollistaa samalla kokonaiskapasiteetin nostamisen.

Pääesiintyjäksi on kiinnitetty Mew, joka saapuu Turkuun soittamaan And the Glass Handed Kites -albuminsa kokonaisuudessaan. Tanskalaisbändin ylistetyn ja palkitun kakkosalbumin käsittävä konsertti nähdään keväällä Helsingin Kulttuuritalolla.

”Kertaakaan levyn julkaisun jälkeen emme ole yrittäneet soittaa kappaleita samalla tapaa samassa järjestyksessä livenä. Ensi vuonna aiomme yrittää”, laulaja Jonas Bjerre kommentoi.

Kesärauhan muut nyt julkistetut esiintyjät ovat Olavi Uusivirta, Ruusut, 22-Pistepirkko, Erki Pärnoja, Jesse Markin, Maustetytöt, Plutonium 74, Tiisu ja livedebyyttinsä tekevä, Rumbassa jo noteerattu urbaania r&b:tä esittävä nuori ja lahjakas Louie Blue.

5.–6. kesäkuuta järjestettävän Kesärauhan 89 euron hintaisten kahden päivän lippujen myynti alkaa maanantaina 11. marraskuuta Ticketmasterissa. Festivaalin ikäraja on 18.

Lisää luettavaa