Mikael Gabrielin Twitterissä täysi rähinä päällä: ”Pyyhi sä noi sun huulipunat vit*** sun naamalta ja mee nukkuu”

Nyt on sakeaa menoa.

21.02.2017

Mikael Gabrielin Twitterissä on tällä hetkellä kohtalaisen happoinen meno.

Kaikki sai käsittääksemme alkunsa siitä, kun eräs Twitter-käyttäjä julkaisi kuvan Mikael ”Putin jalassa” Gabrielista. Tähän Gabriel vastasi, miten ”netissä ollaan kovaa jätkää, real life onki tää Mikkonen muuta”, jota seurasi vielä muutama kireäsanainen viesti.

Tästä soppa lähti sitten kehittymään omalla epätasapainollaan eteenpäin. Muun muassa viime vuoden Pridessä marssinut, rannikkolaivastossa Suomea palveleva ja vuoden heteroksi valittu ylikersantti Juho Pylvänäinen kommentoi Mikael Gabrielin kommentteja. Tähän väliin Gabriel osasi repäistä keskusteluun ja lyömäaseeksi mukaan Pylvänäisen profiilikuvan, jossa Pylvänäisellä on – shokki! – huulipunaa huulillaan:

Jossakin vaiheessa joku kertoi kaiken olevan feministien syytä, sillä internet. Tämän jälkeen trollit liittyivät mukaan keskusteluun, ja esiin otettiin Mikael Gabrielin kovin nuorehko kuuntelijakunta.

Tätä viestiä seurasi pari muutakin twiittiä, joissa kommentoitiin Mikael Gabrielin yleisöä. Tämän jälkeen homma lähti lopullisesti lapasista, ja twiittaaja A kertoi miten twiittaaja B oli laittanut blokin päälle sille ja sille, ja se ja se oli blokannut puolestaan twiittaajan C. Eli valitettavasti nyt twiittaaja D ei näe, miten twiittaaja C:n mielestä twiittaaja F on ihan tyhmä ja näyttänyt tytöille kikkeliä. Tai jotain.

Homma alkaa pikkuhiljaa valitettavasti jo kuihtua, mutta meillä on täällä ylimääräinen kulho popcornia odottamassa, josko koko homma lähtisi vielä uudelleen käyntiin.

Vuosi 2017 ja sosiaalisen median keskustelu alta pähkinänkuoressa, olkaa hyvä!

Lisää luettavaa