Miten pop-rumpali soittaa Slipknotia? Entäpä Megadeth-rumpali The Killersiä? Nämä videot ovat pakkokatsottavaa

Mainio kanava, Rumba suosittelee!

17.07.2023

Drumeo-Youtube-kanava on ollut Rumban verkkotoimittajan vakiokatselulistalla jo vuosikausia.

Sivuilla on lukemattomia videoita, joissa huippurumpalit opettavat erilaisia soittotekniikoita ja vaikka mitä muuta. Erityisen hauskoja ovat kuitenkin pätkät, joissa ammattirumpali kuulee jonkun kappaleen ensimmäistä kertaa ja soittaa biisin mukana ns. ykkösellä purkkiin -tyylillä. Mikä asian tekee mielenkiintoisemmaksi, on se, että rumpalit kuulevat kappaleen aina ilman rumpuraitaa, ja luovat sitten täysin oman tulkintansa biisin rumpusuorituksesta.

Uusimmalla videolla Megadeth-rumpali Dirk Verbeuren kuulee ensi kertaa The Killersin Mr. Brightsiden. Pannaan mukaan vielä bonuksena pari vähän vanhempaa videota: toisella Michael Jacksonin rumpalina aikoinaan soittanut Jonathan ”Sugarfoot” Moffett takoo menemään Linkin Parkin tahtiin, ja oma henkilökohtainen suosikkivideona, kun Phil Collinsin poika Nic Collins yrittää saada selvää Whiplash-jazzbiisistä ja huomaa, että joskus less is more, vaikka Yngwie Malmsteen ei välttämättä samaa mieltä olisikaan.

Ja vielä kertana kiellon päälle mukaan video, jossa pop-rumpali Domino Santantonio (kuvassa) takoo menemään Slipknotin tahtiin.

Kaikki Drumeo-kanavan videon löydät tästä linkistä. Suosittelemme, aivan hemmetin hienoa katseltavaa sellaisellekin, joka ei ymmärrä rumpujen soitosta käytännössä mitään!

Tsekkaile video alta.

Lisää luettavaa