Olisiko Tomi Saariosta James Deaniksi? Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

Max Motel

Ajankohtaista on Rumban viikottain päivittyvä Spotify-soittolista, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla muutama nosto listan sisällöstä.

Tomi SaarioI Wanna Be Your James Dean
Ulkomaille vahvasti tähtäävän Tomi Saarion uutuusbiisi on leikkisä ja tarttuva. Biisissä on koukkua ja takavuosien pop-hitit mieleen tuovaa paahtoa, ei siis nykypäivän soundien kierrätystä. Laulajan äänessä on epäsuomalaista sävyä ja kappaleen koukku saa nopeasti hyvälle tuulelle.

Hyvä single siis, jolla tutustua artistin tuotantoon. Ja siihen voi tutustua lisää vaikka Saarion haastattelun kautta, jonka löydät täältä.

PyrythekidEilen
Epäkohtelias-sinkku oli räppäriltä Gettomasan saattelema täystyrmäys, joka toi Pyrythekidin nimen esille. Uutuussingle Eilen on yllättävä kappale, jolla katu-uskottavuutta huokuva artisti esittelee herkempää puoltaan.

Kappaleella Pyrythekid katsoo taakseen, mutta ei niinkään kaihoa menneitä vaan kilometrien etäännyttämää ystävyyttä. Kappale on mielenkiintoisinta Pyrythekidiä, sillä se tuo esiin räppärin kyvyn tehdä jotain aivan muuta.

Luna KillsLiar, liar
Bassoriffistä ja sitä seuraavasta laulusta voisi päätellä, että Netflixin suosikkisarjan kolmannen kauden trailer on tullut julki ja sitä tahdittaa mainittu kappale. Sen sijaan näin ei ole, vaan todellisuudessa kyseessä on kotimainen ja vieläpä kohtuullisen ”ug” yhtye, joka kuin kärkkyy nousua parrasvaloihin.

Biisissä on kaikessa riffikkäässä menossaan jotakin Royal Bloodia ja Musea muistuttavaa. Show’n varastaa kuitenkin laulajan vakuuttava ote, joka tuo hyvin pakatulle biisille roppakaupalla lisää. Nimi, joka kannattaa todellakin painaa mieleen.

Lisäksi listalla on muun muassa uutta Jannaa.