Portion Boys esittää jättihittinsä ensimmäistä kertaa yhdessä Matin ja Tepon kanssa

Vauhti kiihtyy -kappaleen kimppakokoonpanon livedebyytti nähdään Emma-gaalassa.

27.01.2022

Vuoden biisi -kategoriassa jättihitillään Vauhti kiihtyy ehdolla oleva Portion Boys viimeistelee Emma-gaalan tämän vuoden esiintyjäkattauksen. Bilebändi tuo lavalle mukanaan legendaariset laulajaveljekset Matin ja Tepon, joiden alkuperäisteosta Portion Boys versioi. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kappale esitetään tällä kokoonpanolla livenä.

”Olemme äärimmäisen otettuja ja innoissamme kun pääsemme valtaamaan lavan yhdessä Matin ja Tepon kanssa!  Aiomme pitää huolen siitä, että meininkiä ja vauhtia tulee riittämään”, kommentoi Portion Boys.

Portion Boysin ja Matin ja Tepon lisäksi Emma-gaalassa esiintyvät kaikki jo aiemmin julkistetut artistit ja yhtyeet: Blind Channel, Chisu, Ellinoora, Gasellit, Juha Tapio, Lauri Tähkä ja perinteinen tulokaspotpuri, jossa lavalle astelevat kaikki Vuoden tulokas -sarjan ehdokkaat Arppa, Hassan Maikal, Pyrythekid, Sexmane ja Viivi. Lisäksi gaalassa kuullaan Cledoksen, Averagekidluken, Iben ja A36:n Samma gamla vanliga (remix), tosin ilman Ibeä.

Emma-gaala järjestetään Helsingin jäähallissa 6. toukokuuta. Liput paikan päälle ovat myynnissä. Lisäksi gaala esitetään suorana Nelosella ja Ruudussa.

Lue täältä Emma-ehdokkaiden fiiliksiä.

Lisää luettavaa