Powerpimpin musiikkivideo on täynnä ”läskejä lorttoja” – ja anteeksipyytelemätön fat anthem ja kannanotto läskivihaan

Powerpimpiltä video.

08.09.2023

Feministiräpääri Powerpimppi julkaisi ensimmäisen singlensä viime vuonna. Myöhemmin ilmestyi myös ep, josta kerroimme syväluotaavasti täällä.  Nyt on vuorossa ensimmäinen video kyseiseltä artistilta. Liha(va) feat. Eve Jamami video on tiedotteen mukaan ”täynnä läskejä lorttoja”.

Powerpimppi kertoo kappaleesta seuraavaa:

“Olin seurannut ja ihaillut Eve Jamamia Instagramissa jo pitkään ja pyöritellyt mielessäni ajatusta fatfobiasta kertovasta biisistä, kunnes tapasin Even sattumalta ensimmäistä kertaa livenä. Kemiamme kohtasivat heti ensitapaamisella, ja ajatus yhteisestä biisistä innosti molemmat saman tien. Eve toimi minulle muusana biisiä kirjoittaessa, ja inspiraationi ja ideani sanoituksiin kumpusivat pääosin Even elämästä, Even kohtaamasta päivittäisestä läskivihasta ja pitkistä keskusteluistamme aiheesta”, Powerpimppi taustoittaa ja jatkaa:

”Biisillä ja sen musiikkivideolla lihavat ihmiset ovat kyllästyneet kehojensa kommentointiin ja kontrollointiin, ja ovat juuri niin upeita läskejä lorttoja kuin itse haluavat. Musiikkivideolla nähdään luonnollisesti Eve Jamamin biisiin tekemä tanssikoreografia sekä pelkästään lihavia tanssijoita, jotka usein muuten uupuvat musiikkivideoilta. Musiikkivideo noudattaa muutenkin Even visiota, sillä hän toimi sen käsikirjoittajana ja ohjaajana.”

Katso kappaleen video alta. Mikäli video ei näy alta suoraan, voit katsoa sen Youtubesta täältä.

 

Lisää luettavaa