”Pukeudutko myös Minni Hiireksi?” Kanye Westin romahtaminen on hämmentävää seurattavaa

Troll level: epic.

Kanye West

EDM-artisti Deadmau5 bongasi alkuviikosta hämmentävän näyn. Kanye West laittoi nettiin kuvan, jossa ilmoitti kuuntelevansa Sufjan Stevensin mainiota Carrie & Lowell -albumia. Tässäkin oli sulattelua jo riittämiin, mutta erikoisemmaksi asian tekee se, että kuvasta näkee Kanyen lataavan laittomia tiedostoja samalla koneella taustalla.

Deadmau5 ihmetteli Twitterissä, eikö Kanyella ole varaa noin 200 euron arvoiseen ohjelmaan, jota hän kuvassa imuttelee. Kanye väitti kuvan olevan vitsi joka viittaa siihen, että hänen uutta albumiaan The Life of Pabloa ladataan netistä melkoisia määriä sen vuoksi, että albumi löytyy ainoastaan Tidal-suoratoistopalvelusta. Tämän lisäksi Kanye kertoi olevansa mac-miehiä, eikä hän koskaan voisi edes harkita pc:n käyttöä

Kanye ei jäänyt sanattomaksi selittelynsä jälkeenkään, vaan päätti virheen tunnustamisen sijaan hyökätä Twitterissä Deadmau5in kimppuun. Kanye tiedusteli Mikki Hiirtä muistuttavassa kypärässä esiintyvältä Deadmau5ilta, tekeekö tämä keikkoja myös Minni Hiireksi pukeutuneena. Kanyen mukaan hänen tyttärensä rakastaa Minniä, ja hän haluaisi Deadmau5in esiintyvän tämän syntymäpäivillä.

Sillä lailla. Nyt kun vielä ottaa huomioon, että tässä ”keskustelevat” keskenään kaksi ihan aikuista miestä, niin voi hyvänen aika nyt sentään.