Ramona Forsström nimitetty Warner Music Finlandin toimitusjohtajaksi

Rumba onnittelee!

02.10.2023

Ramona Forsström on nimitetty Warner Music Finlandin toimitusjohtajaksi ja aloittaa uudessa roolissaan marraskuussa. Forsström on toiminut yhtiössä General Managerina vuodesta 2021 lähtien ja toimii seuraajana Niko Nordströmille, joka jättää tehtävänsä 16 vuoden työskentelyn jälkeen yrityksessä.

Niko Nordström siirtyy sivuun Warner Suomen toimitusjohtajan sekä Warnerin Nordic Vice President rooleistaan lokakuun lopussa.

Forsström on työskennellyt Warner Music Finlandilla yli 15 vuotta. Forsström aloitti musiikkialan uransa vuonna 1997 EMI Finlandin tuotepäällikkönä. Hän toimi myöhemmin tiedotuspäällikkönä yrityksessä vuoteen 2006 saakka. Tämän jälkeen hän siirtyi Live Nation Finlandiin tiedotuspäälliköksi, missä hän toimi roolissaan kaksi vuotta, ennen siirtymistään Warner Music Finlandille vuonna 2008 kansainväliseksi tiedotuspäälliköksi.

Forsström nousi myöhemmin kansainväliseksi markkinointipäälliköksi ja siitä edelleen kansainväliseksi markkinointijohtajaksi, mistä hän eteni myöhemmin koko yhtiön markkinointijohtajaksi. Hänet nimitettiin Warnerin General Manageriksi vuonna 2021. Forsström on voittanut Radio Gaalassa huomattavat kahdeksan kertaa Vuoden levy-yhtiön promootiohenkilö -palkinnon vuosina 2009-2017. Lisäksi hän voitti myös Vuoden promootio/markkinointihenkilö -palkinnon Music & Media Industry Awards Galassa vuonna 2012.

Rumba onnittelee!

Lisää luettavaa