Ruisrockiin kiinnitetty räppäri ammuttiin ryöstön yhteydessä

Pop Smokea pidettiin yhtenä tulevaisuuden tähdistä.

Yhdysvaltalaisräppäri Pop Smoke on kuollut vain 20-vuotiaana. Hänet ammuttiin omassa kodissaan ryöstön yhteydessä.

Pop Smoke oli drill-räpin sivugenren, UK drillin, sanansaattajia Yhdysvalloissa. Hänen musiikkinsa muistutti huomattavasti enemmän englantilaisia kollegoita, kuin perinteisiä yhdysvaltalaisia drill-artisteja.

Brooklynissä vaikuttava räppäri on noussut nopeasti yhä isommaksi nimeksi. Hiljattain hän on tehnyt yhteistyötä megasuositun jenkkiräppärin, Travis Scottin kanssa.

UK drillistä tutun soundimaailman on uumoiltu olevan yksi jenkkiräpin tulevista suuntauksista ja sen selkeä ykkösnimi Pop Smoke oli. UK drill -tuottajien kanssa yhteistyötä tehnyt artisti niitti mainetta aina Iso-Britanniassa asti, saaden toimia brittiräppäri Skeptan kiertueella yhtenä lämmittelijöistä. Lisäksi Pop Smoken soundia on verrattu UK-legenda Giggsiin.

Räppäri oli arvostettu Yhdysvalloissa ja esimerkiksi Nicki Minaj, 50 Cent, Chance the rapper, Quavo, Freddie Gibbs ja Nas ovat osoittaneet surunvalittelunsa.

Yhdessä viimeisistä somepäivityksistään Pop Smoke kertoi tehneensä paljon musiikkia Migosista tutun Quavon kanssa. Pop Smoke julkaisi urallaan kaksi mixtapea, Meet the Woo ja Meet the Woo 2.

Bashar Barakah Jacksonin, eli Pop Smoken oli määrä esiintyä kesällä Ruisrockissa.