Sensaatioksi noussut Poromafia-sarja nosti esiin vain 17-vuotiaan musiikillisen lahjakkuuden – kuuntele kakkossingle täältä

Silva Emilian toinen single ennakossa!

22.02.2023

17-vuotias laulaja-lauluntekijä Silva Emilia julkaisee kakkossinglensä Will We Ever Know torstaina 23. helmikuuta. Kappale on tästä päivästä lähtien ennakkosoitossa Rumbassa.

Syyskuussa artisti julkaisi debyyttisinglensä What If We Could Fly. Kappale soi keskeisessä roolissa C Moren kehutussa uutuussarjassa Poromafia, jossa se kuullaan jokaisen jakson lopussa.

Siinä missä debyyttisingle matkasi pehmeän sielukkaissa folk-maisemissa, esittelee melankolisesti soiva uutuuskappale Silva Emilian menevämpää puolta.

Debyyttisingle soi yhä muun muassa Spotifyn Equal Suomi -soittolistoilla, nousten loppuvuodesta yhdessä Vesalan, Bessin ja Pehmoainon kaltaisten artistien kappaleiden joukkoon myös Equal Suomi Best of 2022 -listalle.

”Will We Ever Know on yksi omista lempibiiseistäni, kirjoitin kappaleen kun olin 15-vuotias. Rakastan biisissä erityisesti sen sanoja, instrumentaaliosuuksia ja sen lämmintä tunnelmaa. Will we ever know on kesäinen, mietiskelevä ja optimistinen. Nautin myös studiossa siitä, että sain itse soittaa kappaleen kitara-, piano- ja viuluosuudet”, kertoo Silva.

Keväällä 18 vuotta täyttävä lupaava laulaja-lauluntekijä työstää kaikessa rauhassa debyyttialbumiaan.

Kuuntele kappale alta.

Lisää luettavaa