Skorpioni iskee jälleen kovaa vuoden ensimmäisenä päivänä – tällä kertaa asialla on huippumielenkiintoinen kiinnitys

Nelma U ja Ibe yhteistyössä.

01.01.2021

”Tämä 18-vuotias tekee tällä hetkellä kiehtovinta musiikkia Suomessa.”

Nelma U:n musiikki on juuri sellaista, mitä kotimaisen indien ja muun marginaalimusiikin hiekkalaatikko kaipaa: Outsider-poppia ilman tunkkaisuutta”, näin Nelma U:ta on kuvailtu Rumbassa vuonna 2020. Nyt on vuosi 2021 ja Nelma U on Skorpionin tuorein kiinnitys.

Laulaja on julkaissut urallaan yhden albumin. Kotikutoisen kiehtova Nelma U, Vol 1. esitteli artistin yleisölle, toki ei vielä kauhean laajalle. Nyt tämä yleisö todennäköisesti ja ansaitusti laajenee, muusikon samalla ottaen askelia eteenpäin musiikkinsa saralla.

Artistin ensimmäinen Skorpionin alainen julkaisu on Kaikki kerrat kun me tavattiin. Kappaleella vierailee Ibe, tuotannosta vastaa Andrea. Nelma U kertoo biisistä näin:

”Oltiin puhuttu iben kanssa featista jonkin verran syksyllä ja tuottaja Andrea liittyi mukaan projektiin. Lähdettiin tekemään biisiä, jossa yhdistyisi mun ja iben tyylit mahdollisimman vaivattomasti. Tavoitteena oli tehdä helposti lähestyttävää tarinallista poppia, joka ei kuitenkaan jämähdä liikaa sen muottiin.”

”Olin jo jonkin aikaan toivonut, että Skorpionilta otettaisiin muhun yhteyttä. Nuorten artistien menosta näki, että heillä oli paljon vapautta tehdä sitä mitä haluavat. Kun ibe ehdotti sainausta ei tarvinnut miettiä pitkään.”

Uudella sinkulla kuulijalle avautuu nopeasti Nelma U:n tapa tarinoida ja hallita ääntään. Tässä tapuksessa kaksi omaperäistä tarinoijaa kohtaavat toisensa samalla kappaleella. Biisissä on paljon jotain tuttua suomirockia, mutta myös uutta r&b:n makuista poppia ja siksi se jää nopeasti mieleen.

Kyseessä on Skorpionin jo perinteikäs tammikuun ensimmäisen julkaisu. Aikoinaan siitä vastasi Ibe ja kuten edeltävästä voi päätellä, paljon on tapahtunut sen jälkeen.

Lisää luettavaa