Suomalainen elektropop-lupaus Louie Blue julkaisi debyyttiep:nsä

Louie Bluen debyytti on täällä.

26.01.2020

Rumban uuden, viikottain päivittyvän soittolistan ensimmäiselle listalle päässyt turkulainen elektropoppari Louie Blue julkaisi perjantaina debyyttiep:nsä Notes. Ep:n voit kuunnella uutisen lopusta.

Ep sisältää yhteensä yhdeksän kappaletta. Etukäteen ep:ltä on julkaistu singleinä Confused, Blue Genes, Like That! sekä Petals. Viimeisenä singlenä julkaistu Down the Road saa musiikkivideon tulevana keskiviikkona 29. tammikuuta. 

Artisti kuvailee debyyttiep:tään seuraavasti:

Notes EP vie kuuntelijan matkalle moniin erilaisiin tunnetiloihin. Jos EP:n tunnetilat pitäisi tiivistää muutamaan sanaan, olisivat ne tanssi, rakkaus, syvä pohdinta ja toisen ihmisen ikävöinti. Lopullisen tunnetilojen määrittämisen haluan kuitenkin jättää kuuntelijalle. 

Kappaleiden tuotanto, rytmi ja sanoitukset ovat tulkittavissa monella eri tavalla. Vaikka kappale olisi rytmikäs & kevyen iloinen, sen tuotanto luo biisiin syvyyttä ja tunteita jotka jokainen voi tulkita omalla tavallaan. 

Viimeiseksi singleksi valikoitunut Down The Road on kappale joka itse asiassa kirjoitettiin ennen kuin Louie Bluen tarina oli oikeastaan edes alkanut. Se laulu jonkun tai jonkin ikävöimisestä ja siitä kun et saa yhteyttä kyseiseen henkilöön tai asiaan” 

18-vuotias artisti esiintyy ensi kesänä ensimmäistä kertaa festareilla Turun Kesärauhassa.

Muista kevään ja kesän keikoista tulee lisää tietoa myöhemmin.

Lisää luettavaa