Suomalaisartisti View julkaisi singlen: ”En enää jaksa vetää mitään roolia”

Albumi julkaistaan alkuvuodesta.

View on julkaissut uuden kappaleen Bottle N Meds.

Kappale on maistiainen keväällä julkaistavalta View’n toiselta albumilta. Albumi koostuu kahdesta ep:stä, joista toinen ilmestyi viime huhtikuussa ja toinen myöhemmin tänä vuonna täydentäen I Saw The Same Dream Every Night -albumikokonaisuuden.

View’n mukaan tulevan albumin kantavana teemana on mielenterveyden järkkyminen ja siitä selviytyminen.

”Bottle N Meds on diipeissä tunnelmissa tehty suora kertomus siitä millainen ihminen oon ollut ja miten se on vaikuttanut muihin ihmisiin mun lähellä”, View kertoo ja jatkaa:

”Tämän albumin tekemisen aikana oon käynyt taistelua itseni ja oman identiteettini kanssa. Huomasin, että kaiken ahdistuksen ja mielenterveyden ongelmien keskellä View-artistipersoona alkoi hallita mun tekemisiä. Mietin asioita sen roolin kautta ja elin siten miten muut odottaa mun elävän.

EP:n toisella puoliskolla kuuluu se, miten oon joutunut katsomaan tiukasti peiliin ja etsimään itseäni sieltä. Oon tehnyt viimeisen vuoden aikana isoja muutoksia mun elämässä ja päättänyt löytää Juuso Ruohosen sieltä View-maskin takaa. Viimeistään kulunut koronakevät sai mut havahtumaan siihen, millaista elämä on ilman keikoilla saatavaa huomiota. Oon joutunut luomaan uuden identiteetin, jota ei hallitse artistiminä. Ja se tuntuu todella hyvältä.

Nämä tulevat biisit on mua rehellisimmilläni. En enää jaksa vetää mitään roolia ja nyt oon tarpeeksi rohkea sanomaan just sitä mitä ajattelen. Tuntuu hyvältä tehdä musaa, joka on vaan raakaa ja rehellistä fiilistä ilman mitään suodattimia.”

View esiintyy Helsingin Korjaamolla 13. helmikuuta. Muista kevään keikoista tiedotetaan myöhemmin.

Kuuntele uusi kappale alta.