Suomeen uusi management- ja tuotanto-yhtiö – ainakaan osaamisesta ja osakkaista ei menestys jää kiinni

Soldout Management on aloittanut toimintansa.

13.12.2023

Kotimainen tapahtumakenttä on saanut uuden toimijan jyväskyläläisestä Soldout Managementista. Soldout Management on livetapahtumiin keskittyvä management- ja tuotanto-yhtiö.

Yhtiön ydintoimintaa on myös kiertueiden tuottaminen ja erityisesti lipunmyyntiin tähtäävä markkinointi. Soldout Management tavoittelee neljän miljoonan euron liikevaihtoa ja useita uusia palkkauksia vuodelle 2024.

Soldout Managementin osakkaina ovat jyväskyläläinen ohjelmatoimisto Rocktalo Oy, Vesterinen Yhtyeineen -bändin Tero Vesterinen, Teemu Jokinen ja Janne Riionheimo sekä Alt Agency & Managementin Esa Tontti.

”Tehtävämme on maksimoida artistien potentiaali ja toimia luotsilaivana kohti isompia areenoita. Management-palvelumme on suunnattu varsinkin niille artisteille ja yhtyeille, joilla on halua ja taitoa ottaa vastuu urasta omiin käsiinsä, yhdessä meidän kanssamme. Tavoitteenamme on tulojen maksimoiminen artistille. Jos ennen on sanottu – artisti maksaa, niin nyt sanotaan – artistille maksetaan”, uuden yhtiön toimitusjohtaja ja livemanageri Jari Väyliö kertoo.

Yhtiö manageroi, tuottaa kiertueita ja tekee markkinointia Vesterinen Yhtyeineen -orkesterin lisäksi muun muassa Jonna Tervomaalle, Happoradiolle, Saralle, Neljälle RuusulleYonalle sekä Seinäjoen Rytmikorjaamolle. Tänä syksynä yhtiö tuotti Anssi Kelan loppuunmyydyn elämäkertakiertueen yhteistyössä Live Nation Finlandin kanssa.

Lisää luettavaa