Super Bowlin puoliajalle esiintynyt Grammy-voittaja teki Wrestlemania-debyyttinsä

Bad Bunny voitti ensimmäisen painiottelunsa.

Bad Bunny on yksi tämän hetken suurimmista poptähdistä. Hän oli suoratoistopalvelu Spotifyssa vuoden 2020 kuunnelluin artisti, eikä kulunut vuosi mennyt muutenkaan pöllömmin: Bad Bunny esiintyi Super Bowlin puoliaikashow’ssa Shakiran ja Jennifer Lopezin vieraana ja YHLQMDLG-albumi toi hänelle uransa ensimmäisen Grammyn.

Kun musiikin parissa on saavutettu kiitettävästi, seuraava looginen askel on tietenkin siirtyä showpainin maailmaan. Bad Bunnya on kirjoitettu sisään WWE-saagaan jo useamman kuukauden ajan. Hän sai ensimmäisen arkkivihollisensa The Miz -nimisestä painijasta kieltäydyttyään yhteistyöstä hänen kanssaan. Tämän jälkeen The Miz on käynyt vandalisoimassa Bad Bunnyn autoa ja tarinassa on varmasti enemmänkin sivujuonteita, jos siihen tahtoo paneutua.

The Miz on kuitenkin haastattelussa kehunut Bad Bunnyn omistautumista showpainiin. Julkkisvieraat harvemmin vihkiytyvät asiaan, mutta Bad Bunny on kuulemma treenannut lajia kuukausitolkulla. The Mizin mukaan Bad Bunny saapui painisalille esimerkiksi suoraan Grammy-gaalasta.

Kaksikko kohtasi toisensa eilen, kun Bad Bunny teki debyyttinsä kehässä. The Mizillä oli tag-team-ottelussa rinnallaan John Morrison ja Bad Bunnylla Damian Priest. Poptähti teki lajille ominaisia liikkeitä, eikä touhu näyttänyt pätkän vertaa päälleliimatulta julkkis-cameolta. Loppujen lopuksi Bad Bunny ja Damian Priest suoriutuivat voittajina ottelusta. Alla lyhyt klippi, Youtubesta löytyy enemmänkin.