Synnyinkaupunki Muurame inspiroi: ”Myöhästymisestä joutui toimittamaan opettajalle vanhemman allekirjoituksella varustetun poissaoloilmoituksen”

Muurame on jännä paikka, Muurame on iloinen. Vai mikäs paikka se nyt olikaan.

Elektropoppari Terri julkaisi tänään uuden Muurame -nimisen singlen

Keski-Suomessa sijaitsevasta Muuramesta kotoisin oleva, nykyään Helsingissä asuva Terri uppoutuu biisissä omaan nuoruuteensa, jolloin elämän isoin huolenaihe oli pyytää vanhemmilta allekirjoitus koulun poissaoloilmoitukseen myöhästymisen takia.

”Eräänä päivänä kesken tavallisen työpäivän heräsin siihen, että olen aikuinen. Käyn töissä, asun omassa asunnossa, maksan laskut. Menen kauppaan töiden jälkeen ja odotan viikonloppua. Pyrin noudattamaan terveellisiä elämäntapoja ja nukkumaan 8 tunnin yöunia, koska onhan se nyt järkevää ja jaksaisiko sitä edes muuten. Yhtäkkiä halusin takaisin Muurameen, lukioaikaan jolloin iso huolenaihe oli se, että myöhästymisestä joutui toimittamaan opettajalle vanhemman allekirjoituksella varustetun poissaoloilmoituksen. Rahaa tarvitsi lähinnä siihen jos halusi ostaa koulun kioskista Dippereitä. Otin vapauden vajota työpäivän lomassa nostalgiaan ja niin syntyi Muurame-biisin sanat”, Terri kertoo kappaleen synnystä.

Terri nousi otsikoihin vuodenvaihteessa ahdistelukokemuksista kertoneella Oo hiljaa -biisillä ja musiikkivideolla. Sen voit kuulla täältä.

Terri seuraavan kerran keikalla Tampereen Lost in Music -festivaalilla Dog’s Homessa torstaina 4.10. klo 21.00.

Terrin Facebook-sivut löydät täältä.

Lisää luettavaa