”Tämä on valtava kunnia” – hollantilainen dj teki remixin suomalaisen Niilan biisistä

Lean On Me (Deepend Remix) on julkaistu tänään.

Hollantilainen dj-tuottaja Deepend ja suomalainen laulaja-lauluntekijä Niila ovat julkaisseet tänään yhteisbiisin. Etenkin remixien parissa kunnostautunut Deepend eli Falco van den Aker on ottanut tällä kertaa käsittelyynsä Niilan viimeisimmän singlen, joka on marraskuussa julkaistu Lean On Me.

Sukupolvien unelma -futisbiisistään tunnettu Niila kertoi Rumban haastattelussa, että kaksikon yhteistyö alkoi yhteisen kontaktin, saksalaisen dj-duo YouNotUsin kautta. Deependin tuotanto oli suomalaisartistille jo ennestään tuttua, ja tämän remixiä Matt Simmonsin Catch & Releasesta ”tuli luukutettua läpi kesän” sen ilmestyttyä.

”Deepend oli aivan innoissaan tekemässä Lean on Me -remixiä, mikä oli tosi siisti juttu. Tämä on mulle valtava kunnia, kun kyseessä on tyyppi, jonka musaa olen itse ihaillut.”

Lean On Me (Deepend Remix) -kappaleen on julkaissut pienlevy-yhtiö Wellos Records. Niila ja hänen veljensä, entinen jalkapallomaajoukkuepelaaja Paulus Arajuuri perustivat lafkan yhdessä ystävänsä Janne Kyöstilän kanssa pari vuotta sitten.

Veljekset pohtivat tuoreessa Rumban haastattelussa levymerkin syntymiseen johtaneita asioita, sen pyörittämiseen liittyviä vaatimuksia ja haasteita sekä tulevaisuuden suunnitelmia. Lue koko juttu tästä.

Kuuntele Lean On Me (Deepend Remix) ja katso musavideo tästä:

YouTube video

Lisää luettavaa