Tämän kesän menestyshitissä kuultu artisti mukana versioimassa uuden aallon räppärin kappaletta

William ja Bizi tekevät jälleen yhteistyötä.

24.07.2022

Siitä ei kauaa ole kun PME:lle levyttävä Bizi julkaisi pitkästä aikaa uutta musiikkia – Draama oli nuoren r&b:tä ja räppiä yhdistelevän artistin ensimmäinen kappale lähes vuoteen. ”Selväksi käy, että minkäänlaiselle draamalle ei olla tekemässä tilaa, sillä biisissä nähdään kaikenlaisten pelien ja hyväksikäytön läpi”, kirjoitimme kappaleesta tällöin täällä.

Nyt perjantaina Draama sai rinnalleen ikään kuin laajennetun version, sillä kappaleesta ilmestyi uusi versiointi, jossa panoksensa aiheeseen antaa Bizin lisäksi William. Kaksikko on tehnyt yhteistyötä ennenkin, sillä Bizi vieraili Williamin viime vuonna ilmestyneeltä levyltä löytyvässä Ympyrää-kappaleessa, jota on striimattu yli 3,5 miljoonaa kertaa. Williamia kuultiin aiemmin kesästä Isac Elliotin jättihitiksi nousseella 20min-kappaleella yhdessä Cledoksen kanssa, josta kirjoitimme lisää täällä.

MD$:n ja Salahpolon tuottama Draama saa Williamin läsnäolon myötä tarinallisemman otteen, kun artistit keskustelevat keskenään teennäisyyteen, pinnallisuuteen ja menestymisen mukanaan tuomiin vitsauksiin liittyvistä teemoista. ”Sä voit pitää ton sun draaman”, kappaleessa kehotetaan suorasukaisesti, sillä ennen kaikkea lyriikoissa korostuu se, että erilaisia pelejä ja hyväksikäyttöä ei tulla katselemaan sormien läpi.

Kursailemattomien riimien lisäksi William ja Bizi rakentavat keskenään vähintään yhtä jouhevan kokonaisuuden kuin alkuperäinen versio, sillä kummankin tapaa räpätä määrittää itsevarman soljuva melodisuus. Draama on toinen single Bizin parhaillaan työstämältä tulevalta kokonaisuudelta.

Kuuntele Draama remix alta.

Lisää luettavaa