”Joidenkin ihmisten elämä on pelkkää esittämistä” – karhealla r&b-vivahteisella räpillään huomiota herättänyt artisti ottaa etäisyyttä draamaan

Bizi julkaisi ensimmäisen biisinsä vuoteen.

Karheaa r&b-vivahteista räppiä tekevä Bizi julkaisi eilen ensimmäisen kappaleensa lähes vuoteen. Draama on PME:lle levyttävän artistin toinen single tulevalta kokonaisuudelta, jota Bizi parhaillaan rakentaa. Kappaleen tuotannosta vastaavat Bizin luottotuottaja MD$ sekä Salahpolo.

Siinä missä Bizin viime kesänä ilmestynyt Ettiny-biisi käsitteli pettämistä ja petetyksi tulemista, keskitytään Draama-kappaleessa ihmisten välisiin luottamusongelmiin.

”Idea biisin hookkiin lähti siitä kun oli tilanteita joissa tajusi, että joku ihminen ei ehkä olekaan sitä mitä on kelannut, ja että niiden elämä onkin oikeasti vain esittämistä”, Bizi kertoo.

Kateuden ja valheellisuuden eri sävyt tulevat kappaleessa sanoitetuiksi Bizin suorasukaisten mielipiteiden myötä. Selväksi käy, että minkäänlaiselle draamalle ei olla tekemässä tilaa, sillä biisissä nähdään kaikenlaisten pelien ja hyväksikäytön läpi.

”Paljon ihmisiä tulee ja menee. Joutuu miettimään, että ketkä oikeasti vain haluavat sulta jotain ja keneen voi oikeasti luottaa. Välillä on hyvä keskittyä vain itseensä.”

Bizi herätti huomiota Suomen musiikkikentällä jo elokuussa 2018 julkaistulla Ääniviesti-ep:llään. Artistia on lähivuosina kuultu muun muassa Abreun, Cledoksen, JVG:n, Williamin ja Ettan kappaleissa.

YouTube video

Lisää luettavaa