Tampereen rytmimusiikki ei ole entisellään – Kosmiset liskot julkaisi jo toisen täysosumansa vanhan koulukunnan räpin ystäville

Perjantai, joten hymy huuleen ja liskot soimaan.

Johannes Latva

Jahti Recordsille levyttävä Kosmiset liskot julkaisi heinäkuun lopulla debyyttikappaleensa Terraario. Kerroimme kappaleesta täällä.

Tuolloin kolmikko esitteli itsensä seuraavilla sanoilla:

”Cosmic Lizard Squad breikki-crew perustettiin vuonna 2009, kun b-boy Jimin (Sticky Ruckus Crew) oppilaat alkoivat reenaamaan yhdessä. Alkoi armoton rääkki Nääshallin syövereissä ja Pispalan portailla, jonka seurauksena ryhmä saavutti useamman nuorten Suomen mestaruuden.”

”Ryhmä jatkoi tanssimista tapahtumissa ympäri Suomen ja teki keikkoja. Tällä välin Kaartis aktivoitui sooloartistina ja Lil’E alkoi myös räppäämään MdB-nimisessä yhtyeessä. CaliLeo räppäsi tahollaan ja harrasti freestyleä.”

”Hiljalleen räppi tuli myös osaksi CLS-tanssikeikkoja, jolloin kolmikko päätti yhdistää voimansa myös musiikillisesti. Enter the terraario.”

Nyt on vuorossa CaliLeonKaartisin ja Lil’E:n toinen single. Betoniviidakkorumpu jatkaa samalla linjalla edellisen Terraarion kanssa, ja ei tätä ilman hyväksyvää pään nyökyttelyä ja leveää hymyä voi kuunnella.

Kuuntele Betoniviidakkorumpu alta.