Tamperelaisyhtye teki hard rock -version Nylon Beatin klassikkokappaleesta – tältä se kuulostaa

Melkoinen versio!

15.09.2023

Tamperelaisen Looseri-nelikon uusin single on versio Rakastuin mä luuseriin -klassikosta.

Nylon Beatin alkuperäinen kappale ilmestyi vuonna 1996. Looserin laulaja Vance kertoo erikoisesta ja rohkeasta versiosta seuraavaa:

”Rakastuin Mä Looseriin on paras biisi mitä Suomessa on ikinä tehty, piste. En ole koskaan nähnyt kappaletta joka toimisi joka yleisölle yhtä lujaa ilman poikkeuksia. Lisäksi tuo OO-kirjoitustyyli oli musta niin grunge että se oli oikeastaan ainoa vaihtoehto bändin nimeksi. Pakkohan tästä oli versio julkaista.”

”Biisihän on itselle tuttu jo lapsuudesta, joten oli helppo aikanaan lähteä sitä versioimaan kun palikat oli olemassa. Aika nopeasti tuosta muotoutui meidän näköinen ja kuuloinen versio. Tätä biisiä on vedetty tyyliin kaikilla meidän keikoilla ihan alusta saakka ja aina tullut hyvät yhteislaulukinkerit. Alkuperäinen versio on todella kova ja tää meidänkin on vähintään yhtä hyvä”, rumpali Edvin kertoo.

Rakastuin Mä Looseriin -sinkun musiikkivideon on kuvannut Antti Väre. Singlen julkaisubileitä vietetään Tampereella Bar Hönössä huomenna lauantaina, ja seuraavan kerran bändi nähdään livenä Lempäälän Villihanhessa 23. syyskuuta.

 

Lisää luettavaa