Tänään kotimaista kulttiräppiä netissä – ”Suomiräpin Bob Dylan” suorana Turusta

Juhani Saksikäsi tänään livenä netissä!

02.12.2020

Juhani Saksikäsi esiintyy tänään Freshcode Hip Hop Connection -tapahtumassa Suomen Turussa.

Keikkapaikkana toimii mainio Bar Ö, ja keikan voi katsoa myös suorana netin kautta. Mikäli Juhani Saksikäsi ei ole nimenä tuttu, niin muistaaksemme eräskin herra Paleface on kuivaillut miestä Suomen Bob Dylaniksi.

Tapahtuman Facebook-sivuilla täällä kerrotaan keikasta seuraavaa:

”Me uskotaan, että te rakkaat hiphopin ystävät tiedätte missä mennään, joten jätetään ne voivottelut vaikeista ajoista pois tästä ja keskitytään positiivisiin juttuihin. Kaamoksen kurittamaa mieltä lämmittää kesäiset muistot, ja Freshcoden kannalta tärkeimpiä kesämuistoja ovat sessiot Linna Burgerssilla, joista jälkimmäisissä myös Juhani Saksikäsi esiintyi.

Paikalla oli tuolloin mukavasti jengiä, mutta aika paljon on kuultu myös ”Tuli missattuu, oliks hyvä?” -mantraa. Vastaushan on selkeä: OLI HYVÄ, ja siksi haluamme Bar Ö:n kanssa tarjota uuden mahiksen nähdä tämä tarinankerrontataiteen supersankari livenä.”

Mikäli aiot mennä ihan paikan päälle, niin Bar Ö:ssä on taidevieraana tänä vuonna aktiivisena häärinyt Marjo Kiviniemi, joka tuo näytille mm. hiiltä, akryylia, öljyä, tussia ja pastellia sisältäviä sekatekniikkatöitään.

DJ-kopissa häärivät illan aikana Freshcoden deejiit, joista ainakin D. Coopa ja Lowderok ovat takuulla mestoilla.

Keikan Facebook-sivuille pääset tästä.

Lisää luettavaa