Tänään se alkaa: Absoluuttinen Nollapiste -yhtyeen Tommi Liimatta MTV3-kanavalla kisassa, jossa haetaan Suomen parasta Lego-rakentajaa

Lego Masters Suomi tänään MTV3-kanavalla!

Lego Masters Suomi -niminen ohjelma alkaa MTV3-kanavalla ja MTV: Katsomo-palvelussa tänään torstaina 17. päivä maaliskuuta.

Briteissä keksitty formaatti on tätä ennen nähty muun muassa Australiassa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Ruotsissa ja Hollannissa. Ohjelmassa pareittain työskentelevät Lego-arkkitehdit työstävät mitä hienompia rakennelmia.

Eräs kisaajista on monille Rumban lukijoille tuttu, Absoluuttinen Nollapiste -solisti, kirjailija, Finlandia-ehdokas ja radiotoimittaja Tommi Liimatta. Parinaan Liimatalla on Pauli Hokkanen, joka on ohjannut musiikkivideoita esimerkiksi Jaakko Laitinen & Väärä Raha -yhtyeelle, Death Hawksille sekä Höpinätötterölle.

Mukana kisaamassa on Rumban sivuilta täältä tuttu Alonzo Aju Heino, joka rakensi aikoinaan Lego-muotoon illanvieton turkulaisessa Dynamo-yökerhossa. Myöhemmin Alonzo rakensi myös Kuka-yökerhon tunnelmaa Lego-muotoon (näitä kuvia pääset ihastelemaan täältä). Myös jazzklubi Monkin hän mallinsi Legojen avulla – nämä kuvat löydät täältä.

Lego Masters Suomi tänään MTV3-kanavalla kello 20.00 alkaen. Sarjaa voi katsoa myös MTV:n Katsomo-palvelusta täältä.

Lisää luettavaa