Tuleva Kanye West -dokumentti myytiin 30 miljoonan dollarin hintaan – katso ensimmäinen klippi

Jeen-Yuhs nähdään Netflixissä ensi vuonna.

Vimeo

Pöhinä Kanye Westin ympärillä sen kuin jatkuu, sillä hädin tuskin kuukausi on ehtinyt kulua artistin vaiherikkaita käänteitä sisältäneen kymmenennen albumin julkaisuspektaakkelista, kun Netflix ilmoitti vuoden 2022 aikana ilmestyvästä moniosaisesta Kanye West -dokumentista. Tarkempaa julkaisupäivämäärää saadaan vielä odotella, mutta täysin pimentoon ei dokumentin sisällöstä tarvitse tässä vaiheessa jäädä.

Jeen-Yuhs -niminen dokumenttisarja on ollut tekeillä yli 20 vuotta. Se tulee sisältämään harvinaista ja ennennäkemätöntä materiaalia artistista, kuten esimerkiksi kotivideoita. Lähteiden mukaan Netflix hankki dokumentin hurjaan 30 miljoonan dollarin hintaan. Dokumentin takaa löytyvät elokuvantekijät Clarence Simmons ja Chike Ozah, jotka kuvasivat aikoinaan Westin kaksi ensimmäistä musiikkivideota Through the Wire sekä Jesus Walks -videon kolmannen version.

Kanye West -fanien iloksi dokumentista on jo nähtävillä parin minuutin kestoinen klippi, jossa West räppäilee Mos Defin kanssa. Voit katsoa videon alta.