Ville Koivisto nimetty Provinssin festivaalijohtajaksi – Tuomas Kallio puolestaan Fullsteamin kumppanuuspäälliköksi

Nimitysuutisia keskiviikolle.

07.06.2023

Pitkän linjan tapahtuma-ammattilainen Ville Koivisto on nimetty Seinäjoen Provinssin festivaalijohtajaksi. Koivisto aloittaa uudessa toimenkuvassaan 1. syyskuuta alkaen.

Lisäksi Fullsteam Agencyn ja Provinssin rivejä vahvistaa kumppanuuspäällikkö Tuomas Kallio, joka käynnistää työnsä molemmissa organisaatioissa 4. syyskuuta alkaen. Tänä kesänä 29.6. – 1.7. juhlittava Provinssi tehdään vielä nykyisellä tiimillä ja roolituksella.

Provinssissa lipunmyynnin vapaaehtoisena vuonna 2009 aloittanut ja tuotantopäällikkönä vuodesta 2017 saakka toiminut Ville Koivisto on vakiinnuttanut paikkansa Suomen tapahtumakentän luottohenkilönä useissa eri rooleissa. Vuoden 2018 Industry Awards -gaalassa Vuoden tapahtumatuottajana palkittu Koivisto on työskennellyt Provinssin lisäksi lukuisilla muilla festivaaleilla kuten Sidewaysissa, Ilosaarirockissa ja Rockfestari Naamoilla.

Koivisto on vaikuttanut myös lukuisten suurtuotantojen kuten Cheekin Valot sammuu -konserttien (2018), Ed Sheeranin Malmin lentokentän konserttien (2019) sekä viime kesän Helsingin Olympiastadion-keikkojen (Haloo Helsinki!, Apulanta, Ed Sheeran, Antti Tuisku) taustajoukoissa.

Tuomas Kallio puolestaan on viimeiset 15 vuotta Kallio tehnyt uraa B2B-myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehityksen parissa niin eri mediataloissa, kuten viimeisimpänä Radio Helsinki sekä myös yrittäjänä.

Lisää luettavaa