”Virkavalta yrittää panna kapuloita rattaisiin” – E.N.R.P. törmäsi tutkintavankeudessa bändikaveriinsa

Moraalifilosofian debyyttijulkaisu lähestyy.

18.06.2021

E.N.R.P. kertoi viime jouluna perustaneensa Moraalifilosofia-nimisen kokoonpanon, jossa hänen lisäkseen räppäävät Bulle ja Taisto Tapulist.

”Tarkoitus oli, että ennen kuin tämä katoava kansanperinne eli suomalainen gangstaräppi kuolee, niin tehdään edes yksi kunnon kokoonpano”, E.N.R.P., oikealta nimeltään Roope Halinen, sanoi tuolloin.

Moraalifilosofian ensimmäisen singlen piti tulla jo alkuvuodesta, mutta sattuneista syistä julkaisua on lykätty.

”Olin Levillä lomailemassa, kun Karhuryhmä kävi raapaisemassa minut kiinni”, Halinen kertoo nyt. Hän oli tutkintavankeudessa yli kuukauden, pääsi pariksi viikoksi vapaalle ja vangittiin uudelleen. Oikeusprosessi on kesken, joten hän ei kommentoi yksityiskohtia sen tarkemmin.

”Vantaan vankilassa huomasin, että Taisto oli siellä kanssa! Virkavalta yrittää panna kapuloita rattaisiin”, Halinen naurahtaa.

Moraalifilosofian koko debyyttialbumi on nyt kuitenkin saatu valmiiksi ja on parhaillaan Tommishockin masteroitavana.

”Ensimmäinen single on Niinku huomist ei tulis. Se julkaistaan 15. heinäkuuta ja siitä eteenpäin tiputellaan biisejä kahden viikon välein.”

Halinen kertoo, että 100 Mrk -levymerkin toimintaa on jouduttu edelläkin mainituista käytännön syistä tekemään muutamia muutoksia, mutta toiminta jatkuu.

”En ole lähtenyt minnekään.”

Uusia yhteistyökuvioitakin on tulossa, yksi niistä on Leveli-podcastin kanssa. Tästä Halinen sanoo kertovansa myöhemmin lisää, mutta pähkinänkuoressa he tarjoavat uransa eri vaiheissa oleville räppäreille apua kaikessa kirjoittamisesta tuotantoon ja musiikkivideoiden julkaisuun.

Lisää luettavaa