Vuosikymmen käynnistyi ehkäpä vuoden parhaalla kotimaisella julkaisulla: Pyhimyksen odotettu uutuusalbumi nyt ulkona

Pyhimyksen Mikko-albumi julkaistiin.

03.01.2020

Pyhimyksen odotettu studioalbumi Mikko on kuunneltavana nyt koko komeudessaan.

Pyhimys itse on toiminut albumin vastaavana tuottajana ja hän luokittelee kokonaisuuden tähänastisen uransa parhaaksi. Albumin 13 kappaleen kirjoon lukeutuvat myös aiemmin julkaistut Muistuta mua, Valo pimeän sekä musiikkivideonsakin osalta hitiksi noussut v!@%#mikko. Levyllä kuullaan myös joukko vierailevia artisteja, kuten Alexi Laiho, EvelinaJukka Poika ja Heikki Kuula. Artistin omaa minää ja minuutta käsittelevällä albumilla on yhteensä 38 tekijää. Kyse ei ole suinkaan sattumasta:

Numero 38 on mun onnenluku. Albumin tekijämäärän lisäksi 38 liittyy keskeisesti mun elämään muutenkin. Erilaiset numeroyhdistelmät, kuten mun syntymäpäivä (28+10) ja nimipäivä (29+9) muodostavat kyseisen luvun. Lisäksi se sattuu olemaan mun pelinumero ja tämän hetkinen ikäkin, Pyhimys avaa tiedotteessa.

Myös albumin julkaisuajankohta oli Pyhimykselle merkityksellinen.

Mä halusin, että albumi aloittaa mieluummin jonkun uuden, kuin lopettaa jonkun 9,5 vuotta jauhetun ajanjakson. Isosta tekijäjoukosta huolimatta koen, että teos on täysin mun näköinen jokaista yksityiskohtaa myöten. Vilpitön kiitos kaikille erilaisille superosaajille, jotka teitte mun visioista totta tuomalla oman panoksenne tähän soppaan, mä en olis musaa ilman teitä.

Levynjulkkareita vietetään tänään 3. tammikuuta Helsingin The Circuksessa. Sinne siis! Itse albumin voi puolestaan laittaa soimaan alta.

Lisää luettavaa