Yksi Marilyn Mansonia vastaan nostettu oikeusjuttu ratkesi taas – tapaus sovittiin tuomioistuimen ulkopuolella

Artistia vastaan on vireillä enää yksi oikeusjuttu.

27.01.2023

Marilyn Mansonia eli Brian Warneria vastaan nostetut oikeusjutut alkavat vähitellen ratkeamaan. Kerroimme muutama viikko sitten, kuinka malli Ashley Morgan Smithlinen aloittama oikeusjuttu hylättiin, sillä hän ei edistänyt tapauksen kulkua määräajassa. Mansonin entisen avustajan Ashley Waltersin nostama juttu puolestaan kaatui muun muassa puutteelliseen näyttöön viime vuoden toukokuussa.

Mansonia vastaan nostetuista neljästä hyväksikäyttö- ja pahoinpitelysyytteistä kolmaskin on nyt selvitetty. Game of Thrones -sarjassa Rosin roolista tunnettu Esmé Bianco ja Manson ovat sopineet näyttelijän nostaman oikeusjutun tuomioistuimen ulkopuolella. Asiasta kertoo muun muassa Rolling Stone.

”Neiti Bianco on suostunut sopimaan Brian Warneria ja tämän levy-yhtiötä vastaan esitetyt syytökset, jotta hän voi jatkaa elämäänsä ja uraansa”, näyttelijän asianajaja Jay Ellwanger kommentoi lehdelle. Myös Mansonin asianajaja on vahvistanut tiedon.

Bianco nosti syytteet Mansonia ja tämän levy-yhtiötä vastaan keväällä 2021. Hän syytti artistia raiskauksesta, seksuaalisesta pahoinpitelystä ja ihmiskaupasta. Biancon nostamassa syytteessä kerrottiin, että Manson oli myös uhkaillut häntä väkivallalla, käyttänyt voimaa ja huumannut hänet useita kertoja saadakseen haluamansa.

Mansonin ja Biancon tekemän sopimuksen sisältö ei ole tiedossa. Artistia vastaan on yhä vireillä yksi oikeusjuttu, jonka kantaja on Mansonin entinen, nimettömänä pysyttelevä tyttöystävä.

Manson on kiistänyt kaikki hänestä esitetyt syytökset ja kommentoinut niitä ”valheellisiksi ja naurettaviksi, useiden tahojen koordinoimaksi hyökkäykseksi”. Artisti itse haastoi koko jutun alulle sysänneen Evan Rachel Woodin oikeuteen viime vuoden maaliskuussa. Manson syyttää Woodia muun muassa todisteiden väärentämisestä, kunnianloukkauksesta ja FBI:n agenttina esiintymisestä.

Lisää luettavaa