Ja takaisin yläkertaan – Ultra Bra, miltä comeback nyt tuntuu?

Varsinaisessa artikkelissa Ultra Bra rinnastetaan kevään 1995 legendaarisiin tapahtumiin Globenissa. Suomen ensimmäisen jääkiekon MM-kullan sokaisemina emme malttaneet olla esittämättä comebackin tehneelle yhtyeelle klassista urheilutoimittajakysymystä: miltä nyt tuntuu?

15.05.2017

Tämä on Rumban Ultra Bra -artikkelin kainalojuttu. Lue varsinainen artikkeli tästä klikkaamalla.

Kerkko Koskinen, miltä paluu tuntuu monen vuoden tauon jälkeen?

”Kyllähän se aika jännittävältä tuntuu ja herättää monenlaisia tunteita, muistoja ja ajatuksia. Käytännön asioita on ollut paljon, kun olen meilannut, soittanut ja kommunikoinut ihmisten kanssa valtavasti. Olen innoissani ja jännittynyt.”

Terhi Kokkonen, kerro miltä tuntuu olla mukana tässä?

”Ihan kivalta. Vähän jännittävältä, mutta omituiselta, mutta kivalta. Olenhan minä noilla festareilla kolunnut tässä koko elämäni, että ei se itse keikka ole niin iso juttu. Tämä on eri juttu kuin tehdä omaa projektia. Isot voimat on liikkeellä.”

Arto Talme, miltä tuntuu lähteä Ultra Bran riveihin kesällä?

”Ihan mahtavalta! Kuulun siihen porukkaan. Vähän tässä on ollut aina vuosien aikana eriäväisyyksiä, miten ihmiset ovat suhtautuneet niihin pyyntöihin. Minulla on ollut sellainen onnellinen asema, että olisin voinut lähteä koska tahansa. Tämä tulee tarpeeseen!”

Vuokko Hovatta, miltä tuntuu Ultra Brahan hyppääminen?

”Tuntuu jännittävältä, totta kai, mutta myös jonkinlaiselta kotiinpaluulta. Odotan tosi paljon yhteislaulamista, koska muistan kuinka katsoin siellä Haaviston keikalla Terhiä ja minusta tuntuu, että meitä nauratti ihan hirveästi, koska joskus studiossa oltiin kaksipäinen hirviö. Oli täydellinen unisono. Odotan sitä. Ryhmässä olemisessa on niin paljon voimaa.”

Olli Virtaperko, miltä comeback tuntuu?

”Se on hyvin motivoivaa. Se on päällimmäinen tunne. On tosi suuri halu taas laulaa yhdessä. Komppaan Vuokkoa, että yhdessä olemisen kokemus ja musisointi lavalla on mahtavaa.”

Lisää luettavaa